Iako često ne pridajemo toliki značaj izboru lampi, izbor rasvetnih tela u potpunosti određuje izgled prostorije jer joj unose karakter. Pažnju nam je ukrala jedna posebno zanimljiva lampa brenda Zara Home, koja će se sigurno svideti svima koji vole upečatljive komade.

Ova lampa je izuzetno romantičnog karaktera, i savršeno će se uklopiti u enterijer koji želi da postigne popularni utisak 'luxe chic'. Sastoji se od dva beličasta lista koja su upotpunjena zlatnim detaljem koji upotpunjuje ceo dizajn.

Svojim dizajnom uklapaju se u gotovo svaki prostor, a posebno se divno uklapaju u topli minimalizam, a iako im cena nije previsoka 9.990 dinara, pronašli smo trik kako da imate takav lusteri sa još skromnijim budžetom.

zara home luster
zara home 

Naime, Jelena Hrga, hrvatska poznata influenserka čije ime uspela je da napravi skoro identične lustere, potrošivši skoro 200 evra manje nego što bi je koštalo da ih je kupila u Zara Home prodavnici, a na svom TikToku je detaljno opisala ceo proces koji svako od nas može da kopira, piše miss7 hr.

Trebalo joj je samo 3 kg gline, valjak kojim je valjala glinu kao testo, utičnica za lampu i električni kabl i malo strpljenja da sačeka da se glina osuši i luster je bio spreman za upotrebu. Jelena je napravila tri cveta različitih veličina, a moramo priznati da nam se više dopadaju od onih kojima su inspirisani, jer su i dalje ručno rađeni i samim tim unikatni. Odlična ideja!

Zara luster Tiktok/jelenahrga

Ne zaboravite da je odabir pravih svetiljki u dekoraciji doma ključan jer one igraju ključnu ulogu u osvetljenju i poboljšanju ukupnog utiska prostora, utičući kako na funkcionalnost tako i na estetiku! Ovaj će sigurno doneti romantičnu notu u vaš dom i taj vau element kome će se gosti diviti.

Izvor: Wanted A.N.