Sigurni smo da je većina ljudi već okitila svoje novogodišnje drvce, no uvek postoji mesta za još jedan, poseban ukras koji, prema starim verovanjima, može doneti više sreće, uspeha i novca u narednoj godini. 

Kako para nikad dosta, nije zgoreg da i na ovaj način "emitujete" svoje želje svemiru, te da i tako privučete sjajne poslovne prilike koje potencijalno mogu biti više nego isplative. 

Da biste privukli novac na Novu Godinu, feng šui ističe šišarke. Mogu biti ukrašene zlatnim ili srebrnim šljokicama.

No, ukoliko vam se ovako nešto ne uklapa uz ostalu dekoraciju, mogu ih zameniti i mali čokoladni medaljoni u zlatnoj foliji iako su šišarke sigurniji izbor. 

Pročitajte još: 5 TRIKOVA KAKO I GDE POSTAVITI JELKU U MALOM PROSTORU: Iskoristite pametno svaki delić sobe

Zapravo, za svu moguću pomoć kada je reč o finansijama, postoji još nekoliko trikova koje predlažu stručnjaci za Feng šui.

Tako kažu da na drvce uvek stavite lampice, a za privlačenje slave i bogatstva dobro je da imate zlatne ili srebre ukrase. Takođe, savet je i da jelku okrenete ka jugoistoku, jer ćete na taj način dodatno privući novac i obilje. Uostalom, ništa ne košta da pokušate!

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Kako da napravite mekanu novgoodišnju jelku za dete TikTok/tiny_waste

Izvor: Wanted J. S.