Pevačica i glumica Dženifer Lopez pohvalila se novogodišnjim drvcetom na Instagramu, a komplimenti na račun božićne dekoracije nisu izostali. 

Latino diva pozirala je u beloj košulji i midi suknji sa zlatnim detaljima, a u istom tonu bila je i bogata jelka iza nje. 

Lampice, ukrasi, pozlaćene bobice, šišarke, cvetovi... Džej Lo nije štedela na dekoraciji, a interesantno je da je tako, znala to ili ne, prizvala moć i blagostanje u svoj dom. 

Dženifer Lopez je pokazala svoju jelku.
instagram/ jlo 

Naime, veruje se da određene boje imaju svoju simboliku, te da ih iz tog razloga treba okačiti na jelku. Dženifer Lopez je jelku okitila u zlatnim tonovima, a zlato simbolizuje uspeh, novac, božanstvo, moć, uspeh, samopouzdanje, blagostanje

Isto tako, stručnjaci za Feng šui su u više navrata savetovali da na drvce uvek stavite lampice, a za privlačenje slave i bolju reputaciju trebalo bi na drvce staviti šišarke, grančice, prirodne oblike

Dženifer lopez je zlatnim ukrasima privukla blagostanje.
instagram/ jlo 

Pročitajte još: KAKVE UKRASE TREBA OKAČITI NA JELKU DA PRIVUČETE NOVAC I LJUBAV U 2024: Boje i oblici zbog kojih će vam sve ići od ruke

Zlatni ili srebri ukrasi simbolizuju uspeh u karijeri i veće samopouzdanje, te nije isključeno da je i na taj način Lopez potražila pomoć "bogova" kako bi joj i naredna, 2024. bila berićetna.

Dakle, ukoliko želite da imate uspeha na svim poljima tokom sledeće godine, možda nije zgoreg da iskopirate primer slavne pevačice i da na svoje drvce okačite i novogodišnje ukrase u zlatnim tonovima - ko zna, možda vam upravo to privuče neverovatnu sreću i moć.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Dženifer Lopez Instagram/jlo

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!