Novogodišnja euforija nije zaobišla ni domove poznatih ličnosti koje se i ove godine gotovo utrkuju ko će imati lepšu dekoraciju i naravno, jelku. Međutim, čini se da je već sada pobedu odnela Nataša Bekvalac, čije nas je drvce ostavilo bez daha na prvi pogled. 

"Novosadska barbika" poznata je kao trendseterka, i to ne samo kada je moda u pitanju, već i kada je reč o enterijeru i dekoraciji, te ne čudi što je i novogodišnju jelku okitila sledeći jedan od napopularnijih načina u svetu.

Njeno drvce nema nijedan klasični ukras, ali je svejedno prelepo, upravo jer je pevačica ove godine rešila da isprati "tinsel tree" trend

Nataša Bekvalac okitila je jelku na tinsel način.
Instagram/bekvalceva 

Reč je o kićenju jelke trakama, i sijalicama, a efekat je kao da se drvce "kupa" u ledu. Ovako nešto prilično je jednostavno i svako može da rekreira, a potrebno je samo malo strpljenja s obzirom da kićenje nešto malo duže traje.

No, morate priznati da je efekat božanstven! Kao iz bajke.

Jelka Nataše Bekvalac je kao iz bajke.
Instagram/bekvalceva 

Kako dobiti tinsel tree?

Za viralnu jelku postoji mnogo tutorijala, a mi smo pronašli video koji će vam savršeno objasniti kako da na ovaj način ukrasite novogodišnje drvce. 

Dakle, postoji više načina, a za ovako nešto potrebna vam je traka sa metalik resama. U zavisnosti od efekta, tako ćete i "cepati" trakice.

Pročitajte još: OTKRIVAMO NAJVEĆE TRENDOVE ZA NOVOGODIŠNJU DEKORACIJU: Somotski ukrasi su #1 a od "suza anđela" ne postoji ništa lepše

A ukoliko vam treba još inspiracije, pogledajte u nastavku neke od najlepših primera koje smo pronašli na Pinterestu.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

"DA SLUŠAM NJENO MIŠLJENJE, HODALA BIH KAO ČASNA SESTRA" Nataša Bekvalac nikad iskrenija: Otvorila dušu pred kamerom Kurira Kurir TV

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!