Godišnjica je povod da osmislimo ekskluzivnu kolekciju "50 YEARS ANNIVERSARY COLLECTION " koja će se naći na našim policama u septembru.

Slogan kampanje „PROUD OF YOU“ naglašava da se Comma više od 50 godina zalaže za osnaživanje žena, podstičući žene da razviju svoje potencijale i budu ponosne na sebe. Ovaj slogan „PONOSNA NA TEBE“ predstavlja duboku povezanost, poštovanje i zahvalnost svima koji sa nama koračaju kroz godine.

221209_COMMA_D3_309_COMMA_POP_UP_LOOK_5_2332.jpg
Promo 

Comma je više od modne marke. Njeno osnivanje 1973. godine vezuje se za prvu Svetsku konferenciju UN o ženama i vreme kada je sve više žena počelo da gradi karijeru. Zatim su kecelju zamenili pantalonama, a kuvaricu pisaćom mašinom. Žene su postale nezavisne, ali je Comma postala pionir stila „utility chic“ koji kombinuje funkcionalnost, modne trendove i eleganciju. Danas je Comma važan i prepoznatljiv premium brend.

309_COMMA_FW23_Kampagne_18_analog.jpg
Promo 

Commina prednost pokretu osnaživanja žena oduvek je bio sastavni deo njenog DNK. Prevazilazeći tradicionalne rodne uloge, kreirala je i nastavlja da stvara modu koja odražava samouverenu, suverenu ženu.

Kolekcije obiluju poslovnim komadima i onima za posebne prilike, a ne manjka ni odeće ležernijeg stila koja prati svakodnevnicu Commine žene. Comma je ponosna što je deo samouverenih ženskih života već pet decenija.

221209_COMMA_D3_309_COMMA_POP_UP_LOOK_1_1100.jpg
Promo 

U našim očima nema boljeg načina da proslavimo ovaj veliki rođendan nego kreiranjem ekskluzivne kolekcije.

Dizajneri "50 YEARS ANNIVERSARY COLLECTION " inspiraciju su našli duboko u prošlosti, tačnije u prostranstvu naše arhive. Klasični komadi i krojevi oživeli su u sada obnovljenoj i svežoj tkanini. Kolekciju čine odela, haljine, trikotaža i bluze u crnoj, beloj i bež boji. Odeća je obogaćena crno-belim logom koji joj daje jedinstven pečat.

309_COMMA_FW23_Kampagne_07_analog.jpg
Promo 

Prošlost nije samo inspirisala naše dizajnere. Za lice ove specijalne kampanje izabrana je kanadska manekenka Taša Tilberg, koja je predstavljala brend 90-ih godina. Taša se pridružila timu modela koji uključuje Hou Jing Cui, Afra Bommarco i brazilski transrodni model Valentina Sampaio. Zajedno sa nemačkim fotografom Klaudijem Knepfelom, rekreirali su istorijske fotografije na ulicama Berlina.

309_COMMA_FW23_Kampagne_80.jpg
Promo 

EKSKLUZIVNA KOLEKCIJA ZA 50. GODIŠNJICU biće dostupna u septembru u Comma prodavnicama. Njime slavimo različitost žena i lepotu u njihovoj posebnosti. Svaka žena ima svoj stil, strast i jedinstven pogled na svet.

Comma je ponosan na svoja dostignuća i snažne karaktere dok zajedno idu ka sledećih 50 godina!

#Comma50 #PonosniNaTebe

309_COMMA_FW23_Kampagne_05.jpg
Promo