Pored originalnog koncepta, verujemo da ste videli i još originalnije kampanje koje ovaj domaći brend sprovodi. O tome gde se pronalazi inspiracija, čime se inspiriše i podstiče kreativnost, govorila je Tijana Marčićev, osnivač iMADE platforme.

Sigurno ste do sada već čuli za iMADE online shopping centar, koji na jednom mestu okuplja najlepše i najkvalitetnije domaće brendove. Pored originalnog koncepta, verujemo da ste videli i još originalnije kampanje koje ovaj domaći brend sprovodi. O tome gde se pronalazi inspiracija, čime se inspiriše i podstiče kreativnost, govorila je Tijana Marčićev, osnivač iMADE platforme.

Imade
Promo 

 „Ceo IMADE svet posvećen je ličnom stvaralaštvu, jer smo neizmerno inspirisani koliko predivnih stvari može nastati iz nečijih snova. Kada god otkrijem i zaljubim se u neki mali brend, počnem da zamišljam kako je sve nastalo. Kako je izgledao trenutak kada se sanjar, koji iza njega stoji, odvažio da sve o čemu mašta pretvori u stvarnost. Da li je prvo uzeo papir i olovku i iscrtavao logo ili pozvao najboljeg prijatelja da saopšti vest. I kada vidite svet tim očima možete samo da zamislite koliko je hrabrih koraka, ljubavi i posvećenosti bilo potrebno da bi jedan takav proizvod ušetao u vaš život. Sve mi je to toliko fascinantno da me iznova inspiriše i motiviše da nastavim da gradim svet koji je posvećen baš takvim brendovima“.

imade.jpg
Promo 

„Svaka naša kampanja je oda hrabrim sanjarima koji stvaraju nešto predivno i čine ovaj svet lepšim. Inspirisani njima i sami se ostvarujemo u našim kreativnim podvizima u želji da tako posebne brendove još više osvetlimo i učinimo vidljivijim onima koji traže nešto posebno, drugačije i autentično“

imade (2).jpg
Promo 

„Prošli put smo se predstavili tako što smo sve poveli na simbolično putovanje u naš svet sa IMADE koferčićima.Ovaj put smo bili inspirisani bojama, mirisima i ukusima leta, a ima li lepšeg simbola najtoplijeg godišnjeg doba od sladoleda. Tako je nastala ideja za TASTES LIKE SUMMER kampanju kroz koju predstavljamo letnji asortiman koji je baš takav, prava poslastica koja će svačije leto učiniti još slađim.”

imade (1).jpg
Promo 

iMADE je jedinstveni online shopping centar koji omogućava da se prava mala remek dela talentovanih stvaralaca mogu poručiti u samo par klikova. Ovaj originalni koncept kupovine pruža uvid u brend vrednosti, aktuelnosti i proizvode, a kupcima nudi širok asortiman iz različitih kategorija, 24/7, kroz jednostavan discover & shop način kupovine.

Više informacija možete naći na sajtu https://imade.shop/, kao i na imadebrand Instagram stranici.

Giveaway

Prvih troje najbržih koji se jave na e-mail: adv@mondo.rs do 6.09. u 12h nagradićemo paketom IMade proizvoda