Naša poznata manekenka Danijela Dimitrovska radi na sebi svakodnevno. U poslednjih nekoliko meseci vredno je radila, a fizički izgled je nešto što joj je uvek na listi prioriteta. Iz tih razloga se trudi da uvek bude u top formi i to joj polazi za rukom zahvaljujući redovnom vežbanju i zdravom načinu života.

Na svom Instagram profilu Danijela je podelila video sa vežbama za stomakkako bi inspirisala sve da krenu njenim putem.

- Taaaa-daaaa, kao što sam obećala, krećemo sa snimanjem treninga, a danas sa vama delim neke od vežbi koje meni pomažu da ojačam trbušne mišiće. Ovo može biti i samostalan trening ukoliko ste početnik, a ako već neko vreme trenirate, ove vežbe možete dodati nekoj drugoj mišićnoj partiji. Sledeći trening biće za ruke, a vi mi pišite šta želite da snimam nakon toga. P.S. Mali disclaimer, ja nisam profesionalni trener, ovo je nešto što je meni dalo sjajne rezultate pa se nadam da će i vama -napisala je Danijela uz video na Instagramu.

Iako postoje vežbe za koje su potrebni određeni rekviziti, a koji znaju da budu dosta skupi, uvek ih možete zameniti sa nečim što već imate u kući, da je barem približne težine.

U nastavku pogledajte video vežbi za stomak Danijele Dimitrovske:

Vežbe za stomak Danijele Dimitrovske tiktok/@danijeladimitrovska