Spremite čaj, toplu čokoladu ili drugi omiljeni napitak za sebe i sebi dragu osobu, jer u nastavku vam donosimo spisak novogodišnjih favorita: bilo da ih gledate prvi put ili već znate napamet, sve su šanse da će bar jedan u vama probuditi onaj poznati praznični osećaj topline!

The Holiday

Sa dve sjajne glumice u glavnim ulogama, Kejt Vinslet i Kameron Dijaz, ovaj film je dirljiva i duhovita romantična komedija koja će vam sigurno izmamiti osmeh na lice. Opustite se uz priču o dve žene koje zamene mesto boravka, kako bi se za praznike odmorile od svoje svakodnevice, a usput pronađu ljubav: jedna u Los Anđelesu, a druga u idiličnom malom engleskom mestu.

HONOR 70_2.jpg
Promo 

Home Alone

Čuvena „Sam u kući” franšiza mnogima je još od detinjstva sinonim za praznične filmove! Sigurni smo da ste već odgledali bar prvi deo avantura kroz koje prolazi Kevin kada sa osam godina slučajno ostane sam tokom praznika – ali to ne znači da dobro raspoloženje nije zagarantovano, čak i ako radnju znate napamet. Uz to, ovaj film je odlična ideja za porodično okupljanje, jer je prilagođen za sve generacije.

Harry Potter

Ukoliko ste fanovi ovog serijala, verovatno vam čak i prvi taktovi muzike koja prati početak filmova o mladom čarobnjaku budi osećaj praznične radosti i blage nostalgije. Magija je na svakom koraku i sa ekrana se lako prenosi na pravo novogodišnje uživanje! Za porodično okupljanje, posebno preporučujemo nekoliko prvih filmova - kada su glavni glumci i dalje deca, a scene u velikim holovima zadivljujuće.

Bridget Jones's Diary

Savršen praznični film za „žensko veče”? Definitivno avanture Bridžit Džouns, sa Rene Zelveger u jednoj od najduhovitijih uloga u savremenoj filmskoj industriji. Zabavna, slatka i opuštajuća romantična komedija obećava smeh do suza, a izazovi kroz koje prolazi glavna junakinja na svom putu do prave ljubavi držaće vas prikovanim za ekrane, dok sve vreme navijate za veliki romantični gest i srećan kraj.

HONOR 70_3.jpg
Promo 

Sleepless in Seattle

Ukoliko ste raspoloženi za lepu ljubavnu priču koja je „pokupila” simpatije publike i kritičara, sa ovim ostvarenjem sigurno nećete pogrešiti. Kultna romantična drama sa Meg Rajan i Tomom Henksom u glavnim ulogama prati udovca čiji sin poziva radio emisiju kako bi mu pronašao novu ljubav – a ostalo je filmska istorija.

Pride & Prejudice

Za kraj, preporučujemo fantastičnu filmsku adaptaciju klasika Džejn Ostin iz 2005. godine. Kira Najtli briljira u ulozi Elizabet Benet u drami koja će oduševiti sve nepopravljive romantike, koji uz to vole divne prizore engleskih seoskih predela i plemićkih imanja!

Sve ove filmove možete pogledati sa društvom ili porodicom – ali kada ste u pokretu, na putu, ili jednostavno ne želite da uključujete TV i budite ukućane, odlčna opcija su HONOR 70 i dobre slušalice. Udobno se smestite, i uživajte u odličnoj grafici, živim bojama i izoštrenim detaljima! Ovaj telefon podržava 1,07 milijardi boja, poseduje 100% DCI-P3 filmski kolorit, koji se koristi u filmskoj i bioskopskoj industriji.

Uz to, vodeća u industriji tehnologija zatamnjivanja, Pulse Width Modulation (PWM), zaslužna je za još prijatnije iskustvo gledanja.
Znamo da gledanje filmova može brzo da potroši bateriju mobilnih telefona, ali ovaj model ima tipični kapacitet baterije od 4800mAh, a prema podacima dobijenim u HONOR laboratorijama, zahvaljujući HONOR SuperCharge punjaču od 66W, stiže od 3 do 60% kapaciteta baterije za samo 20 minuta!

HONOR 70_1.jpg
Promo 

O HONOR-u

HONOR je vodeći svetski proizvođač pametnih uređaja. Kroz svoje usluge i proizvode, nastoji da stvori inteligentniji svet za sve i da se zahvaljujući svojim inovacijama pozicionira kao globalni tehnološki brend. Sa primarnim fokusom na istraživanje i razvoj, posvećen je razvoju tehnologije koja omogućava ljudima širom sveta da još više napreduju, pružajući im slobodu da postignu i učine više.

Njegov portfolio se sastoji od visokokvalitetnih pametnih telefona, tableta, prenosnih računara i nosivih uređaja koji odgovaraju svakom budžetu. Takođe, ovi uređaji su inovativni, premijum, pouzdani i korisnicima olakšavaju svakodnevicu.

Za više informacija, posetite HONOR na internetu na www.hihonor.com ili nas pratite na: Facebook-u, Twitter-u, Instagram-u i Youtube.