Ovu prirodniju liniju čine mafini, organski kakao prah, ovsene pahuljice i ovsene kaše u tri omiljena ukusa.

U Natural Vibes mafinima i Natural Vibes mafinima sa jabukom i cimetom, možete da uživate, bilo u vidu praktične užine ili posluženja u raznim prilikama. Oduševljavaju ukusom, ali i činjenicom da su bez dodatog šećera. Sadrže inulin, minimum 33% pahuljica od celog zrna ovsa i četiri vrste brašna – pirinčano, pšenično, ječmeno i integralno raženo. Priprema je brza i laka.

Ljubitelje čokoladnih draži obradovaće Natural Vibes organski kakao prah sa redukovanim sadržajem kakao maslaca. U njemu se uživa kao u ukusnom napitku, a ujedno ga možete upotrebljavati i za pripremu deserata. Natural Vibes organski kakao prah je prirodno bogat vlaknima i proteinima, i ozvaničen je međunarodnim sertifikatom „Rainforest alliance“ kao proizvod nastao kroz napor za očuvanjem životne sredine i prava ljudi.

Dr. Oetker Organski kakao.jpg
Promo 

Natural Vibes ovsene kaše su prepune vrednih sastojaka koji daju vitalnost i dobru energiju za ceo dan kroz primamljive ukuse crvenog voća, čokolade i maline, jabuke, suvog grožđa i cimeta. Prirodno su bogate vlaknima, sa prirodnim aromama i inulinom. Pogodne su za vegane, i tokom posta.

Ovsene pahuljice su jedna od najboljih namirnica sa kojom možete započeti dan. Dr. Oetker Natural Vibes Ovsene pahuljice, prirodno su bogate vlaknima, odličan su izvor proteina, priprema je najjednostavnija moguća sa toplom ili hladnom vodom, sokom ili jogurtom. Pahuljicama možete dodati komadiće svežeg ili sušenog voća, čokoladu u prahu ili druge dodatke po ukusu. Postoji pakovanje Classic od 250 g i Big pack 750 g (što znači još više porcija i još više prilika za uživanje).

Dr. Oetker ovsena kaša čokolada.jpg
Promo 

Dr. Oetker je partner u nacionalnoj kampanji “Teži ravnoteži”, u promovisanju zdravih stilova života i prevenciji gojaznosti, sa ciljem da pokrene pozitivne promene u stilu života građana i ukaže na važnost pronalaženja balansa u svim segmentima života.

Podelite dobre vibracije birajući ukusne a lagane i hranljive obroke pune energije!

Dr. Oetker ovsena kaša čokolada i malina.jpg
Promo