Severina Vučković nikad bolje nije izgledala, a to su primetili svi! Nakon što je podelila fotografije na kojima je pozirala u Thierry Mugler teksas kompletu, do izražaja su došle njene obline, a koplimenti na račun lepe Splićanke ne prestaju da se nižu.

Mnogi su primetili da je Seve nabacila koji kilogram, kao i da joj to savršeno stoji. Ipak, Severina je neko ko godina vodi računa o ishrani i redobno trenira, te tako važi za jednu od najzgodnijih pevačica u regionu.

A koja je tajna Severininog sjajnog izgleda?

Severina u 50. godini ima telo 20-godišnjakinje, a nismo mogli a da se ne zapitami kako jo to polazi za rukom.

Ona je u nekoliko navrata pričala o tome kako i danas ima istu kilažu koju je imala i kao mlađa, što je 55 kilograma na njenih 170 cm visine.

Ipak, zgodno telo duguje navikama kojih se pridržava godinama. Seve nosi konfekcijski broj 36, a njene mere su 95-61-95.

severina ima 50 godina i telo devojka od 20 godina
pritnscreen/instagram 

"Davno sam odlučila da neću svoje telo zasititi toksinima. Nekako mi se čini da sam na dobrom putu da ih potpuno ih izbacim iz ishrane. Ali, jako volim da jedem i mogu puno da pojedem", rekla je jednom prilikom. Dakle, Severina vežba čak 6 puta nedeljno, jede 5 malih obroka i šeta svaki dan bar 30 minuta.

Severinin jelovnik

Pevačica za doručak pojede tri jaja, za ručak filet ribe, a za večeru voće. Omiljeno jelo joj je suši, a jednom prilikom otkrila je i jednu naviku koje se redovno pridržava godinama.

Vučkovićeva nakon buđenja uvek popije smuti od sezonskog voća i povrća. Ovaj napitak joj daje dosta snage, ali i ne oseća glad.

severina godinama vodi računa o ishrani i redovno trenira
Instagram 

"Šargarepa, cvekla, maline, jagode, borovnice, kupine, pomešano ponekad s bademovim mlekom. Ponekad ubacim malo banane za gustinu, ali zna da bude dobro i bez banane", rekla je jednom prilikom Severina koja takođe često jede i ribu.

Severina takođe vežba više od 20 godina, a u poslednjih nekoliko godina redovno ide na jogu.

Severinin fitnes-trener kaže da pevačica ima vitke noge i čvrstu zadnjicu jer svakodnevno radi seriju čučnjeva, zatim iskorake i "marince" - vežbe u kojima se smenjuje čučanj, sklek i skok i rezultati su veoma brzo vidljivi.

S obzirom na to da Severina redovno nastupa, tako svoje telo mora da drži u formi.

"Na sceni i na putovanjima mnogo trošim svoje telo i moram mu se odužiti treninzima. Vežbam ravnomerno i opterećujem celo telo. A za zadnjicu su najbolji čučnjevi. Napravite ih sto na dan i pista je vaša", rekla je Severina pre nekoliko godina.

Ipak ni Severina ne odoleva slatkišima i vinu, te nekad napravi izuzetak i sebe počasti.

Instagram Pevačica u 6. deceniji u top formi

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Severina s majkom Anom na proslavi rođendana Instagram