Severina ne prestaje da oduševljava svoje obožavatelje fantastičnim modnim kombinacijama. Nevezano da li je u kežual ili elegantnoj odeći, jedno je sigurno - pevačica svojim izdanjima uvek ostavlja bez daha.

Ipak, ovog puta, čini se da je "obrnula igricu".

Naime, ona je na svoj Instagram postavila fotografije na kojima je u uskoj midi crno - zelenoj haljini sa razigranim dezenom banana. Kreaciju odlikuje i dubok dekolte sa pertlanjem, dok je tkanina naborana do kukova, odakle se širi u sirena kroj. 

Ovako nešto na najlepši način istaklo je njene bujne obline, a Severina je dokazala da joj godine ne mogu ama baš ništa. Look je upotpunila zelenim natikačama koje važe za jedan od najpopularnijih modela leta, ali i velik zlatnim naušnicama koje su dale onaj željeni "extra" efekat kojem svako teži.

Ipak, pažnju je ukrala i neobična tašnica u obliku ananasa koju potpisuje brend iz Njujorka "Kate Spade", a čija se cena kreće oko 358 funti, što je oko 49.500 dinara. 

Severina je ponela Kate spade ananas torbu.
kate spade 

Slavna Splićanka se ne plaši da ponese odvažne modne komade, te da ih kombinuje na svoj način, tako da detalji poput neobičnog nakita ili drugih aksesoara nisu ništa novo kada je ona u pitanju.

Rizik je njeno drugo ime, a najbitniji krajnji rezultat je da ne prođe neprimećeno. 

Ona je u više navrata pokazala i dokazala zašto je ikona mode, a još neka njena sjajna izdanja pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Severina oduševljava modnim stilom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!