Bez obzira na godišnje doba, haljina ima posebno mesto u ormaru svake zaljubljenice u modu, a posebno su na ceni letnji modeli ovog obožavanog modnog komada.

To je period godine kada razlikujemo modele za grad, plažu, dnevne i noćne prilike, ali svakako da najviše uživamo u onima koje biramo za šetnje pored obale mora.

Haljine otvorenih leđa, spomenuti cut-out modeli, uske i kratke haljine nalik dugačkim majicama kakve su se nosile 90-ih i 'gole haljine' predvodnici su vrućih trendova, a Severina koja važi za jednu od žena sa najviše stila sa javne scene, ove sezone bira minimalističke modele.

Iako nisu u potpunosti minimalistični, već ukrašeni nekim detaljima u letnjem ruhu, lako se kombinuju i slažu uz gotovo svaki kupaći kostim.

Ove sezone su Severina nova opsesija svakako štrikani modeli u raznim bojama, a ne odustaje ni od jednostavnih belih modela koji su večni komad u ormanu svake žene.

Haljine koje Severina bira za plažu su zagarantovano modeli koji naprave pometnju, a kako oni izgledaju i stoje pevačici pogledajte u nastavku:

Instagram 3 haljine za plažu koje Severina nosi ovog leta.