Evo šta treba da znate o tome šta se dešava u najuzbudljivijem nautičkom naselju na crnogorskom primorju.

Novo otvaranje - Buddha-Bar Beach

Pronađite svoj stil, prihvatite hedonistički duh i okupite svoje prijatelje oko azijsko-fuzione kuhinje. Buda-Bar Beach je otvoren u Porto Montenegru.

Šta možete očekivati? Infinity bazen od 64 metra koji oduzima dah, prepoznatljiva jela koja kombinuju najfinije lokalne sastojke sa azijskim začinima i međunarodni DJ-evi. Sve sa pozadinom neverovatno lepog Bokokotorskog zaliva.

Dešavanja u Porto Montenegru ovog leta
Promo 

Najveći program događaja do sad!

Porto Montenegro nudi mnoštvo sjajnih događaja tokom letnjig meseci, ponešto za sbaki ukus. Od gastronomije i sporta do mode, muzike i umetnosti.

Istražite sve događaje:

Screenshot_2.jpg
Promo 

Vrhunac leta - Polo u luci!

Šta god da ste planirali za 11-14. avgust, otkažite i dođite na ovaj dogadjaj!

Polo u luci se vraća na spektakularnu paradu konja, elegantne prijeme, dva dana uzbudljivog polo turnira i jednu nezaboravnu završnu zabavu. Ovo je događaj sezone Porto Montenegra!

Dešavanja u Porto Montenegru ovog leta
Promo 

A šta za decu?

Naše 'Fudbalsko leto' će zaokupirati dečju pažnju. Porto se udružio sa BE FREE FOOTBALL da bi pružili vrhunsko iskustvo letnjeg odmora kroz fudbalski kamp Fondacije Real Madrid.v Sva deca uzrasta od 6 do 17 godina mogu da uče od nekih od vodećih evropskih trenera, sklapaju prijateljstva i razvijaju svoje veštine.

Dešavanja u Porto Montenegru ovog leta
Promo 

Novi brendovi u naselju

U Porto Montenegro veruju u zadovoljstvo dokolice. Zbog toga ćete na crnogorskoj obali pronaći preko 70 međunarodnih modnih brendova, prodavnica, galerija, restorana i barova. Joie de vivre je centralni deo duha južnog sela Porto Montenegra, a Strada Navale je ove sezone svetska destinacija za kupovinu. Boss, Cartier, Chopard, Dolce & Gabbana, Hublot, Rolek, Valentino i mnogi drugi već se nižu uz šetalište.

Dešavanja u Porto Montenegru ovog leta
Promo 

Ove sezone im se pridružuju dugo očekivana Bvlgari prodavnica i mnoštvo brendova kao što su: Pretti Ballerinas, Stuart Veitzman, Le Silla i Giuseppe Zanotti u prodavnici Shubeshu.

Dior se takođe vraća za drugu sezonu kako bi predstavio Diorovu garderobu koju je dizajnirala Maria Grazia Chiuri (kreativni direktor Diorovih ženskih kolekcija).

Uvek sveža hrana!

Za ljubitelje gastronomije, tu su dva nova gastro dodatka. Prvi je restoran Barkero, gastro-bar inspirisan latino sa nezaboravnim pogledom na Mulo 1. Drugi je Godo koji služiti vrhunski sladoled i slatkiše. Ne brinite o odabiru savršenog ukusa. Uvek se možete vratiti sutra da probate drugi.

Dešavanja u Porto Montenegru ovog leta
Promo 

Želite da vidite koje druge usluge, prodavnice i stanice postoje u Porto Montenegru?

Pogledajte ovde

Screenshot_3.jpg
Promo 

Hajde da napravimo muziku (i više!)

Porto Montenegro ima novi muzički studio: AudioPort.

Ovaj uzbudljivi muzički studio otvoren u julu, predstavljaće iskustveni prostor za zvuk. Tu je muzika za svakoga, bez obzira da li ste profesionalac ili ne.

Dešavanja u Porto Montenegru ovog leta
Promo 

Šta možete očekivati u AudioPort-u?

● Privatni studio za snimanje na raspolaganju na sat ili dan
● Producent i međunarodni studio
● Komercijalna proizvodnja muzike
● Majstorski kursevi DJ-a, muzike i pevanja
● Lokalna radio stanica
● Produkcija muzičkih videa

Ideja AudioPorta jeste da postane laboratorija za radoznale kreativce koji mogu eksperimentisati, sarađivati i stvarati. To može biti platforma za globalno emitovanje muzike ili intimni studio za ostvarenje ličnih snova.

Do kraja septembra 2022. možete uživati u 20% popusta na bilo koje studijsko vreme, majstorske kurseve, produkciju ili muzičku publikaciju. Jednostavno pošaljite email na AudioPort@PortoMontenegro.com.

Dešavanja u Porto Montenegru ovog leta
Promo