Jelena Aćimović, vaspitač u Svratištu za decu i nekolicina dece koja su se tu našla, sa oduševljenjem su dočekali ekipu Kurir televizije koja je ispratila podelu poklona.

"Ovo su deci najradosniji dani jer vide da ljudi misle na njih. U ime Svratišta za decu zahvaljujemo se kompaniji Adria Media Group na poklonima jer su deci ulepšali ovaj dan," rekla je Jelena i naglasila da je svaka pomoć dobrodošla.

"Mi sada skupljamo zalihe za naredni period. Neophodna nam je polovna dečja garderoba i obuća, zaštitne maske, sredstva za ličnu higijenu i dezinfekciju. Zahvaljujemo se svima koji nam pomažu da olakšamo život ovim mališanima i njihovim porodicama," izjavila je Jelena Aćimović.

svratište za decu
Promo 

Irena Petrović, menadžerka korporativnih komunikacija Adria Media Group, podsetila je da ova kompanija svake godine donira pakete institucijama koje brinu o deci iz ugroženih kategorija.

"Praznici su vreme okupljanja i darivanja i period u kome treba da se setimo onih koji zavise od pomoći drugih. Ove godine smo odlučili da obradujemo najmlađe sugrađane koji su uglavnom prepušteni sebi, a kojima je Svratište najvažnije utočište. Srećni smo što vidimo sreću na licima dece jer smo im ulepšali Božić, ali je važno da ih se setimo i tokom godine. Nastavićemo da im pomažemo i ubuduće jer im je svaka pomoć značajna", izjavila je Irena Petrović.

svratište za decu
Promo