Katarina Peruničić jedna je od najomiljenijih fitnes influenserki na ovim prostorima.

Svojim interesantnim vlogovima, popularnim "čelendžima", i sjajnim savetima za zdravu ishranu i treninge veoma brzo osvojila je simpatije mnogih, u prilog čemu govori i to što je prati preko 150.000 ljudi i to samo na Instagramu.

Sada je sa svojim pratiocima podelila i novi update, odnosno rezultate režima koji je želela da isproba prva pre nego što ga podeli sa drugima, a kojim je za samo mesec ipo dana skinula 5,5 kilograma.

Naime, Katarina je još u toku jeseni počela sa procesom definicije, koji joj je osigurao sjajne rezultate.

Pre i posle

Influenserka je najpre navela svoje mere pre izazova.

Na svoju visinu od 174 cm ona je imala 68,5 kg, obim struka je bio 69 cm, kukova 103 cm, grudi 87 cm, a butina 59 cm.

Danas ima 63 kg, obim struka joj je 64 cm, kukova 97 cm, grudi 84 cm, a butina 56 cm.

Dakle, za šest nedelja ona je skinula pet i po kilograma, obim struka je stanjila za pet centimetara, kukovi su joj sada uži za šest centimetara, a obim grudi i butina se smanjio za po tri centimetra.

Kako?

Katarina je objasnila da je treninge imala 5 puta nedeljno (tri puta noge i zadnjica, dva puta gornji deo tela) plus kardio treninge koje je povećavala iz nedelje u nedelju.

Jednu stvar ponavljala je svakog dana, a to je upravo šetnja, odnosno, kako kaže, bilo joj je bitno da svakodnevno pređe između 10 i 12 hiljada koraka.

Katarina Peruničić uspela je da za mesec ipo dana skine 5,5 kilograma.
pritnscreen/instagram 

Ishrana

Za ovakve rezuultate naravno da je otrtebno da promenite i ishranu.

"Pratila sam makronutrijente (ugljene hidrate, proteine i masti) svakodnevno kroz aplikaciju svih šest nedelja. Ishranu smo prilagođavali u zavisnosti od reakcije mog tela i osećaja – bila je u početku low-carb, pa smo krenuli sa rotacijom ugljenih hidrata, koju i dalje praktikujem jer mi tako najviše odgovara", napisala je Katarina.

Naposletku je napisala i svoje utiske nakon ovog izazova.

Katarina Peruničić želela je prva da isproba program vežbi pre nego što ga podeli sa drugima.
printscreen/instagram 

"Ja sam presrećna. Dugo vremena (dve, tri godine) održavala sam kilažu od 67 do 69 kg. Ishrana je bila opuštenija i to mi je prijalo u tom periodu, samo sam uživala u treninzima i hrani bez većih ciljeva. Onda sam krajem leta dobila želju da napravim top transformaciju, gde ću zadržati što više mišića, ali spustiti body fat", kaže Katarina i dodaje:

"Evo me ovde danas sa 5,5 kg manje, u top kondiciji, sa nikad boljim osećajem u sopstvenom telu i puna energije za sve što planiram dalje. Ne mogu da kažem da je bilo lako jer nije, ali mi je donelo najbolji osećaj na svetu koji ne želim da menjam ni za šta. Sada nastavljam dalje u istom ritmu da napravimo sjajne rezultate", poručuje Katarina Peruničić, a rezultati su i te kako vidljivi što možete i videti na fotografijama u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Katarina Peruničić otkrila je na Instagramu kako je za mesec ipo dana uspela da skine 5,5 kilograma.