Srpska mankenka Ivana Korab važi za najzgodniju devojku sa naših prostora. Na izgledu joj zavide mnoge žene, a muškarci ne ostaju ravnodušni na njenu pojavu.

Iako se porodila pre pet meseci, Ivana već može da se pohvali savršenom figurom.

Ivana je tokom trudnoće morala da se odrekne jedne od najvažnijih stvari u svom životu -  treninga, pa je po preporuci lekara, smela je da praktikuje samo lagane aktivnosti, što njoj nije bilo lako. Iako nama Ivana izgleda sjajno, manekenka je na svom Instagramu objavila da celo leto nije želela da se fotografiše, jer kako kaže svoje telo još uvek nije vratila u formu.

"Nisam želela da se slikam celo letovanje. Jer se još uvek nisam vratila u formu… mislim da 18 godina kada te gledaju pod lupom za svaki gram i tačkicu na tvom telu, definitivno ostavi traume po pitanju izgleda i težine. Imam još 4 kg da se vratim na svoju staru kilažu, al godine treninga su učinile da se tih 4 kg ne vidi toliko i da telo brze krene da vraća mišićnu masu. Nemojte čekati sa treniranjem i smišljati izgovore. I ako do sada niste trenirali nije kasno da počnete!!! Zbog carskog reza sam morala da čekam 5 meseci da bi se vratila treningu i evo kako moje telo izgleda posle samo mesec dana vežbanja… Zato što je mišićna memorija nešto što mnogo znači…", otkrila je Ivana Korab.

Instagram Ivana Korab želi po drugi put da se ostvari kao majka.

Manekenka inače često sa svojim pratiocima na Instagramu deli savete vezane za trening i ishranu. Kako sama kaže, od malih nogu je fizički aktivna, pa je tako trenirala plivanje, atletiku, ali i tenis. Ranije je u jednom intervju otkrila i kako izgleda njena rutina vežbanja i ishrana.

"Kombinujem vežbe koje radim na časovima joge, sa aerobikom. Pravim i neke druge kombinacije koje nisu svakidašnje, jer sam dobro upoznala svoje telo.

Volim da trening učinim zabavnim zbog čega testiram neke nove tehnike i isprobavam različite pokrete. Treniram isključivo sa sopstvenom kilažom, nikada ne dižem tegove", kaže ona.

Na pitanje kako izgedaju njeni obroci u toku jednog dana, kaže:

"Doručak mi je veoma slab, ako to tako mogu da nazovem. Pre treninga pojedem bananu i popijem kafu, a nakon njega salatu s avokadom, maslinovim uljem, piletinom, sirom i maslinkama. Priznajem da sam pravi fan sira, ponekad pomislim da bih mogla i uz supu da ga jedem. 

Kada je reč o večeri, jedino o čemu brinem jeste da ne bude kasno, a šta mi u tom momentu bude na meniju, zavisi od mnogo faktora. Takođe, ne bih mogla bez čokolade. Ne jedem je svaki dan, ali moram reći kako je prilično važan faktor u mom životu", kaže manekenka. 

ivana korab u bikiniju
Instagram 

Mankeneka je naglasila da konzumira i smuti napitke od svežeg voća, i da često radi detoksikaciju organizma.