Posvetite vikend sebi i svojoj radosti. Dođite da zajedno vežbamo naše mišiće za sreću i iskusite delić onoga o čemu pišemo!

Na ovogodišnjoj Piazzetti ćete moći da probate, omirišete i dotaknete čaroban svet u kome rastemo, razvijamo se i povezujemo jedni sa drugima. Na štandovima vas očekuje ponuda malih i velikih proizvođača koji se trude da predstave i zeleniju stranu života.

Svoje proizvode predstaviće Garnier, Avon, Idea Organic i Fuze Tea. Saznaćete šta je sve moguće uz zelenu i održivu viziju. Takođe pridružiće nam se i Manipura Concept, a na njihovom štandu vas očekuju mirisi etarskih ulja i nakit koji je kreiran da probudi naše energetske centre. Dođite da probate, pomirišete i uživate!

Sensa Piazzetta
Promo 

Predstavićemo vam i Dr More proizvode koji su kreirani od ekološki čistih sastojaka iz mora: saznaćete kako možete da ojačate imunitet, da očistite telo od toksina i povratite svoju vitalnost.

Sensa Piazzetta
Promo 

Ove godine i jedan novitet na Piazzetti: predstavljamo i Gnezdo concept store: dođite da vidite zašto volimo Gnezdo! Domaći proizvođači koji stvaraju sa pažnjom i ljubalju. Svi koji svrate na Kalemegdan moći na jednom od štandova da se upoznaju i sa dalekom Indijom, jer nam dolaze i prijatelji iz Ambasade Indije da predstave svoju magiju.

Očekuju vas i predavanja, radionice i konsultacije – dođite da zajedno kreiramo druženje na Kalemegdanu!