"KUMA SE OBUKLA KAO DA IDE ĐUBRE DA BACI" Slavnu blogerku napali zbog neobičnog izdanja u kojem se pojavila na venčanju

Ela Dvornik na venčanju svoje drugarice i kume, uspela je da privuče sve poglede svojim izdanjem.

Instagram

Hrvatska influenserka Ela Dvornik bila je kuma na venčanju, a tom prilikom uspela je da preuzme malo pažnje i na sebe svojim izdanjem koje je mnoge šokiralo.

"Ja sretnije od Martine, a ona mladenka", napisala je Ela uz fotografiju iz matične kancelarije na kojoj se moglo videti da je za venčanje obuklo svetlo odelo koje je upotpunila čarapama leopard dezena i glomaznim crnim cipelama, kao i rancem na leđima.

Naime, Ela Dvornik se na svadbi pojavila u izdanju koje nije pogodno za slavlja kao što je venčanja, te su mnogi korisnici društvenih mreža osudili njen potez.

Međutim, ubrzo su počele da se nižu kritike i loši komentari na račun Elinog izdanja za venčanje, piše "Index.h".

"Ela, stalno se slikaš u full visokim petama i stajliš komadima, a onda držiš predavanja i budeš kuma u nečem kao za bacit smeće! Podržavam tvoju individualnost, al ono", "Samo da nisi te čarape navukla bila bi bomba", "Ponižavajuće za mladence", neki su od komentara.

Print Screen / Instagram 

"Na svadbi ćemo se praviti važni, ovo je službeni deo samo", odgovorila je ova blogerka ubrzo dežurnim kritičarima, a više njenih izdanja pogledajte u nastavku:

Instagram Ela Dvornik

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!