NAPRAVILA RUPU NA DIZAJNERSKOM KOMBINEZONU DA BI IMALA SE*S Zbog operacija liči na voštanu figuru a ponaša se kao klinka

Megan Foks razbesnela je "šalom" ljude na mrežama, i zbog toga se ponovo našla na meti ogromnih kritika.

DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kada je u pitanju promiskuitetno, pa čak i bizarno ponašanje, mrtva trka se vodi između Kortni Kardašijan i Travisa Barkera i Megan Foks i Mašin Gan Kelija. Taman kada se pomislilo da smo sve videli, te da nas ne mogu ničim više iznenaditi, oni urade nešto novo i ostave sve bez teksta.

Tako je Mašin Gan na dodeli Bilbord nagrada posvetio pesmu njihovom nerođenom detetu uz zvuke otkucaja srca bebe, te nije jasno da li je Megan trudna ili je izgubila bebu, a par nije želeo da komentariše spekulacije.

Startraks Photo / INSTAR Images / Profimedia 

Malo pre toga bio je viralan zbog starog intervjua u kom tvrdi da su "veze sa maloletnicama dozvoljene ako ste oboje selebritiji", a Megan je više puta izazvala zgražavanje kako zbog otvorenih priznanja da konzumira narkotike, tako i zbog izjave da ona i njen verenik piju krv jedno drugog.

Mašin Gan Keli o Kendal Džener  Youtube

Zbog sveopšte slike Megan prozivaju da se ponaša kao tinejdžerka koja nijednu obavezu u životu nema, a sada je još jednom postala meta žestokih kritika. Naime, na mrežama se pojavila prepiska između glumice i njenog stiliste, koju su najpre mogli da vide posetioci na dodeli Bilbord nagrada, a glumica je uradila nešto što je mnogo njih osudilo.

pritnscreen/instagram 

"Da li je ovaj autfit skup pošto smo napravili rupu na preponama da bismo imali se*s", započela je Megan. Stilista je odgovorio sa "Mrzim te", zajedno sa emodžijima koji se smeju, a potom dodao, "popraviću to"....

Inače, plavi kombinezon je bio jedan od izbora koje je Megan trebalo da nosi na crvenom tepihu, ali se na kraju ipak odlučila za romantičnu crnu haljinu sa dubokim izrezom.

pritnscreen/instagram 

Njen postupak mnogima je "zaparao uši", jer čak i kada ste zvezda i imate milione, uništavanje stvari koje su vam poslali dizajneri svakako nisu odlika dobrih manira. Takođe, ljudi na mrežama su se pitali i da li će stilista pre nego što vrati oštećeni kombinezon, odneti komad na hemijsko čišćenje.

"Ovo je strašno", "Razumem da se volite i da ne možete da skinete ruke jedno sa drugog, ali ovo je preterano", "Uništavanje stvari jer im se može. Bez da plate", "A šta bi bilo da je dizajner rekao da je kombinezon skup? Megan je postavila pitanje tako da se lako može pretpostaviti da ona neće platiti već stilista", "Kakvo nepoštovanje", "Ponaša se kao klinka, sramotno", "Bahata zvezda, odnosno propala zvezda, pošto su od svih filmova jedno Transformersi bili uspešni", "Sramno ponašanje. I sad neko treba da nosi ono što je natopljeno njihovim telesnim izlučevinama", "Zašto je tako teško skinuti komad koji nije tvoj"... samo je delić koji se mogao pročitati.

JIM RUYMEN / UPI / Profimedia 

Megan se inače na dodeli Bilbord nagrada pojavila i "popravljena" odnosno, evidentno je da je ponovo otišla pod nož, a tokom svih ovih godina svoju lepotu je gotovo uništila plastičnim operacijama. Zvog svega je zovu "voštanom figurom" i "najplastičnijom lepoticom Holivuda", a ona nema nameru da stane sa intervencijama.

Hutchins Photo / ipa-agency.net / IPA / Profimedia 

Ipak, čini se da to Mašin Ganu nimalo ne smeta, naprotiv, a koliko se promenila za sve ove godine, pogledajte u galeriji ispod:

BauerGriffin/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia, Tina Paul / Camerapress / Profimedia Slavna glumica nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!