MANEKENKA U GOLOJ HALJINI ISPOD KOJE NIJE IMALA NIŠTA: Zarađivala je 5.000 € dnevno, a pojavom i danas oduzima dah

Poznata manekenka Kendis Svonepul pojavila se u goloj haljini na otvaranju prodavnice brena SKIMS.

VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kendis Svonepul važi za najpoznatiju lepotica iz Južne Afrike, a ovoga vikenda napravila je pravu pometnju na ulicama Miamija.

Manekenka nije želela propustiti otvaranje pop up prodavnice brenda Skims koji se nalazi u vlasnišstvu Kim Kardašijan, a tim povodom pojavila se u providnoj, takozvanoj goloj haljini.

Svetlucavog izgleda, poznata lepotica s modnih pisti svoju izazovnu haljinu kompletirala je torbicom od žutog satena i crnim sandalama s tankim kaiševima.

Inače, ova lepotica je manekensku karijeru započela je sa samo 16 godina, a već tada je zarađivala čak 5.000 evra za dan!

Kendis se pre dve godine našla na Forbsovoj list najplaćenijih modela na svetu. Zauzela je 10. mesto sa zaradom od tri miliona dolara u poslednjih godinu dana.

Ono što je najzanimljivije u vezi sa Kendis je činjenica da je u životu, pored lepote, uspeha i novca, bila samo sa jednim muškarcem.

Sa verenikom Hermanom Nikolijem je od svoje 17. godine. Par je prvo dete, sina Anaku, dobio 2016. godine, a drugo dete, sina Arijela, u junu 2018. godine.

Iako su važili za jedan od najstabilnijih parova, ona je sredinom 2019. godine potvrdila da je sama.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Nikolija više nema na njenim fotografijama od septembra 2017. godine, a prestali su da se prate na Instagramu. Takođe, kada je lepotica u to vreme odgovarala na privatna pitanja obožavatelja, otkrila je da je slobodna, ali nije želela da otkrije više detalja.

Par je od početka bio vrlo tajnovit kada se radilo o njihovom odnosu, Brazilca se retko moglo videti na njenim revijama, crvenim tepisima i drugim javnim događanjima.

Međutim mnoge je šokirala njena izjava da je u životu je imala samo jednog muškarca, odnosno seksualnog partnera i to baš njenog bivšeg verenika. Više fotografija lepe manekenke pogledajte u galeriji nastavku teksta:

VAEM/MIAMIPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, MEGA / The Mega Agency / Profimedia Lepa manekenka u goloj haljini

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!