"AU, KAKAV SI, SKROZ DRUGI ČOVEK" Milan Stanković ima dugu kosu, ljudi ga jedva prepoznaju

Milan Stanković drastično je promenio izgled zbog čega ga mnogi fanovi na prvi pogled nisu prepoznali.

Instagram

Milan Stanković znatno se promenio od perioda kada se prvi put pojavio na sceni, a u poslednje vreme pevača sve ređe imamo prilike da vidimo u javnosti.

Premda je i dalje aktivan kao muzičar, pevač se povukao iz medijskih krugova i napravio pauzu koja mu je, čini se, bila preko potrebna, a sada je posle dužeg vremena objavio fotografiju na Instagramu.

Milan, koga svi pamtimo kao plavušana kratke kose, sada ima dužu kosu, a ova promena se dopala njegovim fanovima, iako ga u prvi mah mnogi nisu prepoznali.

Instagram 

"Zima dolazi“, napisao je on kratko u opisu fotografije koju je objavio na Instagramu, a na kojoj je pokazao novu frizuru.

„Nakon dva i po meseca nova objava“, „Je l’ si ovo ti“, „Au, kakav si“, „ Skroz drugi čovek“, neki su od komentara koji se mogu pronaći ispod ove objave.

Inače, pre nekoliko meseci domaći mediji su pisali o tome da je Milan Stanković sreću pronašao u manastiru. On se ovim povodom nije direktno oglašavao, već je objavio fotografiju s mora, kojom je indirektno demantovao priče o manastiru.

Instagram Milan Stanković dosta se promenio od početka karijerijere

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!