NIJE NOSILA KUPAĆI JER SU PRIČALI DA IZGLEDA KAO MAMA SVOM MUŽU: Potez NAJLEPŠE ŽENE SVETA zbog kog joj svet aplaudira

Prijanka Čopra okačila je fotografiju u kupaćem kostimu, a žene širom sveta oduševljene su jer je pokazala kako zaista izgleda bez filtera i Fotošopa.

SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kada je Nik Džonas zaprosio Prijanku Čopru nakon samo 2 meseca zabavljanja, svi su bili uvereni da je njihova veza osuđena na propast.

Međutim, ovaj par dokazao je ne samo da ne mare šta će ko reći za njihov odnos, već da im je njihova sreća na prvom mestu.

To nažalost nije umirilo zlurada govorkanja, naprotiv. Kritike zbog razlike u godinama bile su sve glasnije kako je vreme odmicalo. Prijanku su često prozivali zbog izgleda i govorili da "izgleda kao mama svom suprugu".

Ironija je što je Prijanki toliko puta zamerano kako izgleda, iako je još 2000. godine pobedila na izboru za Miss sveta i ponela titulu najlepše na planeti. 

Shutterstock 

U javnosti smo je često mogli videti kako u ležernim izdanjima, tako i u svedenim toaletama, a kolikogod pokušavali, paparaci je gotovo nikad nisu mogli uslikati u kupaćem kositmu.

Mnogi su bili mišljenja da je razlog tome njena nesigurnost zbog izgleda, iako je poslednjim potezom zapušila usta svima i učinila da joj žene širom sveta čestitaju i aplaudiraju zbog hrabrosti.

Naime, ona je na svoj Instagram nalog okačila fotografije u kupaćem kostimu, najpre jednodelnom, a potom dvodelnom, i to bez filtera ili Fotošopa, pokazavši kako zaista izgleda sa 39 godina.

printscreen/instagram Prijanka Čopra u kupaćem

Jedna od najlepših žena sveta ponosno je pokazala sitne "nesavršenosti" poput strija i celulita, koje žene uglavnom sebi zameraju. 

Na obe fotografije slavna Indijka nosi i beli, lepršavi ogrtač za plažu, te velike naočare za sunce, a njena spontanost, širok osmeh i prirodnost oduševili su pratioce na Instagramu. Zato nije ni čudo što je prikupila preko 2 miliona lajkova, ali i brojne komplimente.

"Božanstvena si", "O moj Bože, kako si lepa", "Pravi dijamant", "Tako si lepa i zgodna", "Ovo je prirodno, normalno žensko telo, hvala što nas podsećaš na to", samo su neki od komplimenata koje su pisali pratioci ispod objava.

Inače, Prijanka je trenutno u Španiji u gradu Valensiji gde radi na snimanju serije "Citadel", slobodne trenutke koristi da uživa u sunčanju i kupanju, a ovo zapravo nije prvi put da smo je videli u ovako opuštenom izdanju. Još neke njene fotografije bez šminke pogledajte u galeriji na kraju teksta:

Shutterstock Pogledajte kako glumica izgleda bez šminke a kako na crvenom tepihu