"JE L' MOŽE NEKO DA JOJ KAŽE DA NIJE VIŠE SNEŽANA" Poznata glumica se udala, a na internetu je ismejavaju zbog haljine

Lili Kolins, holivudska glumica poznata po ulozi Snežane u filmu "Mirror, Mirror", rekla je sudbonosno "da" svom izabraniku, filmskom reditelju Čarliju Mekdauelu, ali se našla na meti kritika zbog haljine u kojoj se udala.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Lepa glumica Lili Kolins koju je publika do skoro mogla da gleda u hit Netfliksovoj seriji "Emily in Paris" zaklela se na večnu ljubav dugogodišnjem dečku i filmskom producentu Čarliju Mekdauelu.

Detalji venčanja čuvani su u tajnosti sve do danas kada je glumica objavila fotografije na svom Instagramu.

- Nikad nisam htela biti više nečija nego što sam želela da budem tvoja, a sada i jesam tvoja žena. 4. semptembra 2021. službeno smo zauvek postali jedno. Volim te - napisala je ispod fotografija sa venčanja, a sudeći po kadrovima koje možemo videti, sve je podsećalo na bajku, s obzirom da je proslava bila u šumamama Kolorada.

Međutim, iako od fotografija zastaje dah i evidentno je da je par sve uredio po svojoj volji, internet se usijao zbog izbora toalete mlade Emili.

Glumica se udala u prelepoj uskoj Ralph Lauren venčanici sa čipkom, a celokupan look upotpunila je niskom punđom i svedenom šminkom.

Međutim, pratiocima je zasmetao čipkani plašt zbog kog je Emili sve još jednom podsetila na pređašnju ulogu Snežane, a mnogi su je uporedili i sa Crvenkapom.

printscreen/youtube 

Iako se sve uklapalo u "šumsku tematiku", negativni komentari su se samo ređali.

"Je l' može neko da joj kaže da više nije Snežana", "Lili, kakva ti je to zavesa", "Koliko je venčanica prelepa toliko je ovaj plašt odvratan", "Bukvalno kao da nikad nije ni izašla iz uloge Snežane", "Ličin na Crvenkapicu, neozbiljno", "Očekivala sam bolje od nje, a ne ovu jeftinu čipku"...

Emili je inače u poslednje vreme malo - malo pa na meti kritika, ali zbog uloga. Naime, iako je serija "Emily in Paris" nominovana za 2 zlatna globusa, a Lili bila u trci za najbolju glavnu glumicu u tv seriji, kritičari su ovo Netfliksovo ostvarenje dočekali na nož i proglasili seriju šundom.

printscreen/instagram 

Talentovana glumica nikad se nije oglašavala po pitanju loših komentara, niti se to odrazilo na njenu karijeru, već je, što bi se reklo, gledala svoja posla i uživala u ljubavi sa Čarlsom sa kojim se upoznala 2019, a verila godinu dana kasnije, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Lili Kolins sa suprugom