"BRUSHALTER VIŠE NE NOSIM, MAKAR MI GRUDI BILE DO PUPKA" Čuvenoj glumici milioni žena aplaudiraju na iskrenom priznanju

Glumica Džilijan Anderson, poznatija po ulozi Skali iz serije "Dosije X" priznala je da joj se u karantinu dopadalo to što nije nosila grudnjak.

FINO, AMOP, MEGA / Backgrid UK / Profimedia

Britansko-američka glumica Džilijen Anderson (52) je nedavno u video snimku na svom Instagram profilu odgovrala na pitanja obožavalaca, kojih na pomenutoj društvenoj mreži ima skoro dva miliona.

Jedan od odgovora posebno je obradovao žene, a to je da je slavna glumica rešila da više ne nosi brushalter.

"Toliko sam se ulenjila da više ne nosim grudnjak. Mislim, ne mogu da nosim grudnjak. Ne mogu, žao mi je. I ne zanima me ako mi grudi dođu do pupka, grudnjak više ne oblačim.

Jednostavno je je*** neudoban! Tako da svaki dan nosim udobne crne trenerke i odgovarajuću majicu. To nosim po ceo dan", bila je iskrena glumica.

Instagram 

Njene reči su pozdravile mnoge obožavateljke uz dato obećanje da će i one prestati da nose grudnjak.

"Ako dvostruka dobitnica Zlatnog globusa i Emija, glumica Džilijan Anderson kaže da nema više grudnjaka, ko smo mi da se protivimo tome," napisala je jedna devojka.

"Ja nikad ne nosim grudnjak i dobijala sam neke gnusne komentare, zbog toga. Ali ako Džilijan Anderson ne nosi grudnjak, ta informacija samo ide u prilog meni," kaže druga žena.

Džilijan Anderson je postala neverovatno popularna kada je zaigrala u seriji Dosije X, a sada je gledamo u seriji Kruna u kojoj dominira u svakom pogledu glumeći Margaret Tačer.

Instagram 

Osim što je pričala o grudnjacima, glumica je pola sata odgovarala i na pitanja koja su joj obožavatelji postavili. Tako je podelila svoje mišljenje o tome koji sladoled joj je najdraži, kao i informacije o svojim mnogobrojnim ulogama.