DŽALA BRAT SMRŠAO 24 KG: Evo kako je poznati reper uspeo da se reši viška

- Nikad lakši, nikad jači, kunem vam se, i nikad lepši - našalio se Džala u opisu fotografije iz teretane.

Instagram

Reper Jasmin Fazilić, poznatiji kao Džala Brat, iznenadio je svojom transformacijom. Naime, zbog brzog načina života, reper se ugojio tokom prethodnij meseci, međutim uzeo je stvar u svoje ruke i smršao je 24 kilograma.

Džala je na svom Intsagram profilu objavio kolaž od tri fotografije na kojima se jasno vidi njegova transformacija, a sa 106 kilograma "spao" je na 82 kilograma.

Na prvoj fotografiji janso se vidi višak kilograma i "opušten" stomak, dok na trećoj ima trbušnjake i definisane mišiće na gornjem delu tela, koje je i slikao.

- Nikad lakši, nikad jači, kunem vam se, i nikad lepši - našalio se Džala u opisu fotografije iz teretane, ali je najveću pažnju privukla objava transformacije.

Instagram 

- Veruj u sebe, tvoj limit je samo tvoja mašta. Radi naporno. Guraj sebe, jer niko drugi to neće uraditi umesto tebe. Ne čekaj. Ponekad kasnije znači nikad - poručio je reper.

Kako je smršao Džala Brat?

Raspitivao se koja ishrana bi odgovarala njegovim navikama i potrebama, a onda je pojačao svoje treninge u teretani koji su urodili plodom.

Jala uglavnom jede svu hranu, ali uz određenu mešavinu namirnica. S vremena na vreme pojede „nezdravo“, ali samo u izuzetnim situacijama.

Vežbanje je dosta doprinelu gubitku kilograma, a dokaz su i njegovi snimci iz teretane koje objavljuje skoro svakog dana. Na račun transformacije reper je pokupio niz komplimenata.

Instagram