Holivudska miljenica, glumica Dženifer Aniston, na svom Instagram profilu objavila je video kako bi pokazala svoju frizuru i promovirala novi proizvod svog brenda za negu kose, ali pažnju je privuklo nešto sasvim drugo.

55-godišnja Dženifer nosila je tanku belu majicu u videu, ispod koje su joj se nazirale grudi, pa je svojim obožavateljima malo toga ostavila mašti. Pritom nije delovala nimalo sramežljivo, iako je majica bila gotovo prozirna.

Dženifer je nedavno bila primećena ispred poznate ordinacije plastične hirurgije"The Retreat At Split Rock" u Konektikatu, koja je specijalizovana za stručno podizanje lica, čija se cena kreće od oko 50 do 100 hiljada dolara po tretmanu, kao i za podizanje obrva i očiju, što košta otprilike 30 hiljada dolara.

Paparaci su je uhvatili dok je sa Sandrom Bulok izlazila iz ordinacije dr. Nila A. Gordona, koji je specijalista za plastičnu hirurgiju
JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Paparaci su je uhvatili dok je sa Sandrom Bulok izlazila iz ordinacije dr. Nila A. Gordona, koji je specijalista za plastičnu hirurgiju lica, a njegova specijalnost je pomlađivanje lica i rinoplastika, te u ponudi ima i injekcije botoksa. To je podstaklo šuškanja da Dženifer svoj i inače neverovatno mladoliki izgled ipak duguje redovnim zahvatima, iako ih je uvek poricala.

Dženifer Aniston pokazivala kosu, a svi gledali kroz njenu majicu
Youtube 

Dženifer je prošle godine u intervjuu za The Wall Street Journalispričala da je isprobala tretman lica ikrom od lososa, te da voli injekcije peptida. Peptidi su nizovi molekula zvanih aminokiseline, koje su građevni blokovi proteina. Peptidi su u osnovi kratki proteini, a prema WebMD-u, suplementi s njima mogu uticati na starenje, rast mišića i gubitak masnoće.

Dženifer Aniston pokazivala kosu, a svi gledali kroz njenu majicu
Shutterstock 

Ranije je izjavila i kako nije ljubiteljka botoksa.

"Ljudi misle da idem na puno botoksa, ali ja to ne radim. Ne kažem da nisam probala, ali vidim da je to sklizak teren za mene. Sve te kozmetičke stvari na meni izgledaju smešno. I kao što sam već rekla, to može postati nova normala iz koje je teško vratiti se",izjavila je tada Dženifer.

Bonus video

Volumen Dženifer Aniston Instagram/jenanistonshair

Izvor: Dnevnik hr/ Wanted A.N.