Od kako je postala mama po četvrti put, a prvi put sa novim partnerom, Kortni Kardašijan se nije oglašavala na mrežama. Sve do juče, kada je imala poseban razlog da objavi seriju fotografija. Njenom suprugu, rokeru Travisu Barkeru bio je rođendan, a Kortni se potrudila da čestitka i te kako podigne prašinu.

Ako ste mislili da se "posrnula Kardašijanka", kako je mnogi zovu, obratila mužu sa nekom romantičnom fotkom - varate se! Baš kao što se i očekivalo od Kortni, ona je objavila seriju fotografija koje nisu za one sa slabim srcem i koje, sudeći po reakcijama, prelaze granice dobrog ukusa.

Kortni u gornjem delu nema ništa, a kako fotografije "odmiču", tako postaju sve provokativnije. Na jednoj Travis drži njene gole grudi odpozadi, a već na sledećoj joj je zavukao ruku u pantalone. Što je mnogo - mnogo je!

Ona se suprugu obratila emotivnim rečima: "Mom mužu, mojoj srodnoj duši, mom najboljem prijatelju, mom ljubavniku, mom tati našeg dečaka, mom svemu... Želim ti najsrećniji rođendan. Ostvaruješ sve moje snove i osećam se tako blagosloveno što si pored mebe. Nemam reči koliko te volim, zauvek."

Očekivano, komentari nisu izostali, a comment sekcija ispod objave dobrano se "usijala".

"Ovo su najčudnije maternity fotke koje sam video", "Ovo je onaj tip fotografija koje želiš da zadržiš za sebe", "Ovo više izgleda kao zatvorska poseta", "Imaš toliko para i opet si upela da dobiješ maternity fotke bez ukusa", "Izgledaju kao par na metu koji treba da dobije bebu", "Malo je čudno da seksualizujete maternity fotografije, ali dobro", "Mogli smo definitivno da živimo srećno i zadovoljno i bez ovakvih slika", "Veoma jeftino i neukusno i biće tako neprijatno za njenu decu da ovo ikada vide. Gospođo Kortni, upravo ste dobili novu bebu, mogli biste da poradite na stilu, da li ćete? Jer izgleda da se to ne može kupiti novcem. Baš me briga ko si, sramota si za svoju decu. Za nekoga ko je toliko fiksiran na fizičko zdravlje i ono što vaša deca jedu, zašto ne bi počela da razmišljaš o njihovom mentalnom zdravlju, to je jednako važno"... samo je delić koji se mogao pročitati i jasno je da se Kortnin poslednji potez mnogima ne dopada.

No, šta vi kažete? Da li je Kardašijanka preteterala ili ne? Pišite nam u komentarima, a u nastavku pogledajte još neke njene fotografije od kako je sa Travisom.

Instagram Kortni Kardašijan sa novim suprugom.

Pročitajte još: PORODILA SE KORTNI KARDAŠIJAN: Postala je mama 4. put sa kontroverznim muzičarem, a dečak je dobio neobično ime

Bonus video:

KORTNI KARDAŠIJAN KRITIKUJU ZBOG ĆERKE: Iako ima samo 9 godina daje joj da nosi štikle i farba kosu Twiter/isssaburnr/jade_whitelaw

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!