Ovo je četvrto dete za Kortni Kardašijan, koja već ima troje dece koje je dobila u braku sa Skotom Disikom (40). Dečak je dobio pomalo neobično ime – Rocky Thirteen, i to pre samog rođenja. 

Što se Trevisa Barkera tiče, on ima dvoje starije dece sa svojom bivšom suprugom Šanom Moakler (48). Rok zvezda takođe smatra da je Šanina ćerka sa bivšim bokserom Oskarom De La Hojom, 24-godišnja Atiana De La Hoia, njegovo dete.

Podsetimo, Kortni je, sa svojim suprugom Travisom Barkerom, na sve moguće načine pokušala da se ostvari u ulozi roditelja, ali stvari joj nisu išle tako jednostavno.

Kortni Kardašijan i Travis
Supplied by LMK / Landmark / Profimedia 

Kortni je, inače, sredinom oktobra rekla za "Vanity Fair Italia" da je zatrudnela prirodnim putem nakon dve godine neuspešnih pokušaja vantelesne oplodnje, a zbog čega je upala u depresiju.

„Samo kažem: kako ste mogli da dovedete u pitanje Božji plan? Zato što ja tako vidim ovu trudnoću, koja je nastupila kada i Travis i ja više nismo ni razmišljali o tome i godinu dana nakon što smo prekinuli vantelesnu oplodnju", rekla je tada.

Njena trudnoća nije bila laka. U septembru je imala strašno iskustvo kada je imala operaciju fetusa kako bi spasila život svog nerođenog sina. Vesti su se pojavile nakon što je Travisov bend Blink-182 najavio odlaganje datuma evropske turneje zbog "hitne porodične situacije" njihovog bubnjara.

"Bilo je zastrašujuće. Osećam da ću pre ili kasnije ući u detalje jer se nadam da bi to moglo pomoći drugima, ali se još ne osećam spremnom jer je bilo zaista zastrašujuće", priznala je.

Podsetimo, Kortni Kardašijan na koncertu rok benda Blink-182, u kojem je njen suprug Travis Bejker bubnjar, objavila je da je trudna. Dok je njen dragi nastupao ona je držala transparent: "Travise, trudna sam".

Kortni Kardašijan
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Bonus video

KORTNI KARDAŠIJAN KRITIKUJU ZBOG ĆERKE: Iako ima samo 9 godina daje joj da nosi štikle i farba kosu Twiter/isssaburnr/jade_whitelaw

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!