Kortni Kardašijan na koncertu rok benda Blink-182, u kojem je njen suprug Travis Bejker bubnjar, objavila je da je trudna. Dok je njen dragi nastupao ona je držala transparent: "Travise, trudna sam".

Kada je najstarija sestra porodica Kardašijan podigla transparent Travis je odmah skočio sa scene, sišao u publiku da bi je zagrilo i poljubio.

Kortni Kardašijan posle održanog koncerta na Instagramu je potvrdila da čeka prvo dete sa Bejkerom.

Podsetimo, Kortni je, sa svojim suprugom Travisom Barkerom, na sve moguće načine pokušala da se ostvari u ulozi roditelja, ali stvari joj nisu išle tako jednostavno.

Kardašijanka nikako nije mogla na prirodan način da ostane u drugom stanju, te se odlučila za vantelesnu oplodnju, međutim, lekovi na kojima je doveli su ne samo do toga da se ugoji, već i da uđe u menopauzu iako ima samo 42 godine.

Kortni je u jednoj od epizoda rijalitija 'Keeping Up With the Kardashians' razgovarala sa majkom Kris Džener o medicinski potpomognutoj oplodnji kojoj je bila podvrgnuta i kaže da je zbog toga završila u menopauzi. Uz to, ugojila se, a priznala je da su je preplavile emocije zbog ružnih komentara ljudi na društvenim mrežama koji govore o promeni oblika njenog tela.

Kortni Kardašijan o trudnoći
Hulu / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Zbog hormona i celokupnog procesa veštačke oplodnje, usled čega su je doktori u jednom trenutku i veštački doveli do menopauze, ugojila se veliki broj kilograma, ali se tek relativno saznalo da je zapravo to uzrok.

"Nikada ne znate šta druga strana proživljava",rekla je ona nakon pogrdnih komentara koje dobija svakodnevno.

Govoreći o njenom procesu VTO rekla je da to "nije bilo najdivnije iskustvo"nakon što je prirodno začela troje dece. Ipak, izgleda da su se kockice posložile u pravo vreme i da sada konačno može da uživa u trudnoći.

Matt Cowan / Shutterstock Editorial / Profimedia, SplashNews.com / Splash / Profimedia Slavni par će se ostvariti u ulozi roditelja

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!