Nakon što je Travis Barker iznenada obustavio svetsku turneju Blink-182 zbog hitne porodične stvari, Kortni Kardašijan je podelila detalje o svojoj hospitalizaciji i kako su lekari uspeli da spasu njihove bebe. Objavila je sliku na kojoj se drži za ruke sa suprugom Travisom Barkerom. Zahvalila se lekarima koji su pomogli njoj i njihovom nerođenom detetu.

Kortni Kardašijan završila u bolnici
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Zahvalila se Kortni Kardašijan i suprugu koji je "dojurio do nje sa turneje kako bi bio sa njom u bolnici i brinuo se o njoj nakon toga". Nazvala ga je svojom stenom. Zahvalnost je uputila i majci Kris Džener.

"Kao neko ko je imao tri stvarno lake trudnoće, nisam bila spremna za strah koji donosi hitna fetalna operacija. Mislim da niko ko nije prošao kroz sličnu situaciju ne može da shvati taj osećaj straha", napisala je Kortni koja sa bivšim partnerom Skotom Disikom ima ćerku i dvojicu sinova.

Poručila je da je najveći blagoslov izaći iz bolnice znajući da je tvoje dete zdravo, piše TMZ. Podsetimo, Travis Barker morao je da obustavi turneju na koju je krenuo sa bendom Blink-182 jer je njegova trudna supruga Kortni Kardašijan završila u bolnici. Bend je u petak saopštio da se odlaže početak serije koncerata u Evropi zbog "hitne porodične situacije" njihovog bubnjara.

Pomenuti bend je zbog hitne porodične situacije odložio nastupe u Glazgovu, Belfastu i Dublinu i poručio da će objaviti nove informacije što je pre moguće. Travis je u međuvremenu objavio sliku sa aerodroma u Glazgovu uz poruku: "Molimo se zajedno" dok se Kortni povukla sa mreža.

Par se venčao prošle godine, muzičar ima ćerku i sina iz prethodnog braka.

LUK / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, Enrico Di Virgilio / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Slavni par organizovao večeru za porodicu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!