44-godišnja rijaliti zvezda, Kortni Kardašijan koja je trenutno trudna i željno iščekuje dolazak svoje bebe sa suprugom Travisom Barkerom, našla se u centru pažnje dok je napuštala bolnicu u Los Anđelesu zajedno sa Travisom, navodi People.

Vesti su se pojavile nakon što je Travisov bend Blink-182 najavio odlaganje datuma evropske turneje zbog "hitne porodične situacije" njihovog bubnjara.

Iako su detalji situacije ostali neotkriveni, Kortni, koja je javno podelila svoju trudnoću u junu, viđena je kako napušta bolnicu sa Trevisom u nedelju.

Kortni Kardašijan izlazi iz bolnice
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Par, koji je uhvaćen napuštajući bolnicu u petak, izgledao je pun ljubavi na putu do svog automobila. Put Kortni Kardašijan do majčinstva obeležili su i izazovi i trenuci čiste radosti.

Njena iskrenost o svojim iskustvima odjekuje mnogima, dok je otvoreno razgovarala o svojim borbama sa IVF-om.

U epizodi rijalitija iz 2022. godine, Kardašijani, Kortni je podelila svoje teško iskustvo sa IVF-om, što je dovelo do zdravstvenih problema, uključujući depresiju. Govorila je o uticaju lekova, otkrivajući da su je gurnuli u menopauzu i poremetili njeno emocionalno stanje.

Razmišljajući o svom putovanju, Kortni je izrazila uverenje u prihvatanje sreće i fokusiranje na to da bude dobar roditelj svojoj deci.

Kortni je već majka troje dece, Mejsona, Penelope i Rejn, koju deli sa bivšim partnerom Skotom Dizikom.

Odlučila je da prekine svoje IVF tretmane mesecima pre venčanja sa Travisom, dajući prioritet njihovoj zajednici i slaveći njihovu ljubav, a Kortni je rekla: „Samo prihvatamo da će biti šta god treba da bude.