Pre samo desetak dana, Kortni Kardašijan objavila je svetu da je u drugom stanju držeći transparent na koncertu supruga na kojem je pisalo: "Travise, trudna sam"

Sada je par odlučio da podeli sa obožavateljima i pol bebe, a to su otkrili na veoma originalan način. Kortni je sedela Travisu u krilima, koji je lupao po bubnjevima, a u jednom trenutku je udario najjače i izletele su plave konfete, što znači da će par dobiti dečaka.

Par se odmah potom poljubio, ne skrivajući uzbuđenje zbog vesti. Podsećamo, Kortni već ima troje dece sa bivšim dečkom Skotom Disikom, dok Travis ima dvoje dece sa bivšom ženom. 

Ipak, par je jedva čekao da ponovo postanu roditelji, iako su se na tom putu dobro namučili. Kortni nikako nije mogla da ostane u drugom stanju na prirodan način, zbog čega se podvrgla i veštačkoj oplodnji. Međutim, lekovi na kojima je doveli su ne samo do toga da se ugoji, već i da uđe u menopauzu iako ima samo 42 godine.

Kortni Kardašijan se ugojila zbog lekova koje je pila.
LUK / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Zbog svega su odustali od želje da dobiju dete, a upravo tada, ostvarila im se najveća želja. Sada su im na radosnim vestima čestitali i obožavatelji, kojima nije promaklo koliko je Kortni srećna, te da je ovo što ima sa Travisom sušta suprotnost pakla koji je prolazila sa bivšim, Skotom Disikom. 

Međutim, nisu svi imali lepe reči. Pojedinci su pisali da se "raduje novom detetu, a ne brine ni o onima koje već ima". Ovakvi komentari nisu bili usamljeni, a bilo je i mnogo onih koji su ih lajkovali. 

Ovakvo mišljenje vlada jer je činjenica da je Kortni, od kako je ušla u odnos sa Travisom, počela da živi drugu mladost. Neretko su se ponašali kao tinejdžeri, ne birajući ni vreme ni mesto da razmenjuju nežnosti, nevezano da li su tu deca, ili su na plaži, tuđem venčanju i slično. 

Kortni kardašijan sa Travisom se ponaša poput klinke.
pritnscreen/instagram 

Zbog toga su neretko bili i na meti kritika. Nova veza Kardašijanke pala je teško i njenoj deci, te se još uvek prepričava reakcija Penelopi kada je saznala da joj se majka verila. Devojčica je tada počela da plače. U isti mah, Kortnin stariji sin nabacio je veliki broj kilograma, i skrivao se od javnosti. 

penelopi je teško podnela vesti da joj se majka udaje.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače je poznato da je Kortni veoma otvorenog uma kada su njena deca u pitanju, te im dozvoljava da ne idu u školu kad ne žele, a nikad nisu imali nikakvu kaznu zbog maltretiranja osoblja. Penelopi je čak navodno pokušala da zapali bebisiterku, a jednom prilikom je jednu od dadilja i ujela. Za incident su i Kortni i Skot krivili ženu koja je brinula o Penelopi, iako zapravo tu njene krivice nije bilo. 

Na sve to čak je i njena sestra Kim komentarisala da bi "bolje bilo da ih vaspita na vreme, jer će joj decu za 10 godina vaspitavati institucije". 

Situacija se znatno pogoršala od kako je Kortni ušla u novu vezu, te je sa decom provodila sve manje vremena, a čak se i u pojedinim epizodama rijalitija "Kardashians" moglo čuti da je deca mole da se ne ljubi pred njima sa Travisom, te komentari da "ne brine o svojoj deci i njihovim osećanjima", ne treba da čude.

Bonus video:

KORTNI KARDAŠIJAN KRITIKUJU ZBOG ĆERKE: Iako ima samo 9 godina daje joj da nosi štikle i farba kosu Twiter/isssaburnr/jade_whitelaw

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!