'Najiritantniji par' titula koju su dobili Kortni Kardašijan i Travis Barker posetili su kafić u Los Anđelesu, a i dalje se ponašaju kao razuzdani tinejdžeri koji su nezasiti jedno drugog.

Sedeli su za stolom okrenuti jedno prema drugom i nisu prestajali da razmenjuju nežnosti. Grlili su se i ljubili baš kao i pre nevolje koja im se dogodila krajem prošlog meseca, kada je muzičar završio u bolnici.

Kortni Kardašijan i Travis Barker se ljube u javnosti.
LP / Coleman-Rayner / Profimedia 

Naime, Travis je hitno hospitaliziran, a kako je pisao Entertainment Tonight, bubnjar benda Blink 182 završio je u bolnici zbog pankreatitisa, odnosno upale pankreasa.

"Travisu je pozlilo i osetio je snažan bol u stomaku što je jako zabrinulo njega i Kortni. Nazvali su hitnu pomoć i brzo je hospitalizovan. Nakon što su razgovarali s Travisom i napravili nekoliko testova, doktori su rekli da ima pankreatitis", ispričao je izvor blizak bubnjaru.

Barkera su nosili na nosilima u bolnicu.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, Barker je fotografisan kako leži na nosilima ispred medicinskog centra Cedars-Sinai u Los Anđelesu dok je njegova supruga Kortni Kardašijan bila uz njega.

Podsetimo, Barker i Kortni su bili dugogodišnji prijatelji, a očito im je trebalo vremena da shvate da su stvoreni jedno za drugo, kada su tek 2021. godine stupili u vezu.

Travis Barker završio u bolnici.
pritnscreen/tiktok 

Par su postali u januaru, a sredinom februara su sve potvrdili i na Instagramu. Od tada na svojim društvenim mrežama neprestano objavljuju zajedničke fotografije iako ih mnogi vređaju govoreći im da se ponašaju kao razuzdani tinejdžeri. Kortni i Travis verili su se u novembru 2021. na godišnjicu veze.

Prvo su se venčali u Las Vegasu nakon dodele muzičke nagrade Gremi, ali kako nisu imali dozvolu nije se smatralo legalnim. Drugu intimnu ceremoniju imali su u Santa Barbari, a potom su imali još jedno venčanje nedelju dana kasnije u Italiji.

Venčanje Kortni Kardašijan i Travisa Barkera.
Enrico Di Virgilio / VERONESI / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Novopečeni par trenutno razmišlja o sledećim koracima, uključujući stvaranje zajedničkog doma.

Kada je reč o spajanju njihovih porodica, izvor je takođe dao uvid u to kako se Kortnina deca prilagođavaju Travisu u ulozi očuha.

"Što se tiče Travisa i njene dece, oni imaju jedinstven odnos po tome što im je Travis poput super cool starijeg brata, ali ne gledaju na njega kao na svog oca", objasnio je. "Toliko vole svog tatu, ali razumeju da je njihova mama sada udata za Travisa i da im je on očuh. Ne postoji ništa osim ljubavi u celoj njihovoj mešanoj porodici", rekao je izvor blizak paru.

Više fotografija 'najiritantnijijeg' para pogledajte u galeriji!

screenshoot/instagram, Instagram Kortni Kardašijan i Travis Barker preteruju sa izlivima ljubavi

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!