Suprug Kortni Kardašijan, muzičar Travis Barker, hitno je prevezen u bolnicu nakon što je osetio simptome nalik moždanom udaru, prenose strani mediji. Kortni je sve vreme svojim automobilom pratila vozilo saniteta, a potom je bila uz njega i u bolnici.

Da je situacija krajnje ozbiljna svedoči i stori Barkerove ćerke Alabame Luele koja je zamolila fanove da se mole za njenog oca. kako piše TMZ, Barker se žalio na određene probleme još tokom jutra, da bi mu pozlilo tokom dana.

Alabama Barker okačila je stori sa ocem iz bolnice.
pritnscreen/tiktok 

Barker je inače oko 11 ujutru napisao na svom Tviteru "Bože spasi me", međutim, s obzirom da pesma sa Mašin Gan Kelijem nosi isti naziv, obožavatelji su pretpostavili da je u pitanju numera, a ne poziv upomoć.

Inače, nedavno se saznalo da su nakon venčanja u Italiji i Kortni i Travis imali kovid, a nisu želeli da se oglašavaju sve dok nisu potpuno ozdravili. Pretpostavka je da se Travisu dogodilo isto što i Hejli Biber pre nekoliko meseci, odnosno da je u pitanju tromb koji je posledica korone, i koji je doveo do blažeg moždanog udara.

Kako je poznato da je ranije Travis koristio narkotike, te da je imao i veliku nesreću kada se srušio avion kojim se vozio, te da je jedva ostao živ, mnogi su ubeđeni da je sve to dovelo do komplikacija sa njegovim zdravstvenim stanjem.

Kortni Kardašijan i Travis Barker nedavno su imali kovid.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Niko iz Kortninog i Travisovog tima se nije oglašavao za sada, te ostaje samo da se nadamo da će sve biti u redu.

pritnscreen/instagram Venčanje Travisa Barkera i Kortni Kardašijan već danima je glavna tema na mrežama zbog njihovog ponašanja.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!