Jedna od naših najboljih teniserki Ana Ivanović, proslavila je 36. rođendan, a razumljivo, među prvima joj je čestitao upravo njen suprug Bastijan Švajnštajger.

On joj se obratio video porukom i na čistom srpskom joj poručio: "Ljubavi moja, srećan rođendan, volim te puno". Potom je na engleskom najavio da će se desiti lepa stvar do kraja godine - da je pobedi u tenisu.

Ona mu se potom zahvalila, ali i poručila da se ne nada previše, barem još nekoliko godina. Inače, nekadašnja teniserka jednom prilikom je ispričala da je odmah znala da je on čovek njenog života.

"Mislim da svaka žena to oseti. Odmah sam osetila... U pogledu, mislim da oči nikad ne lažu, kada u očima vidiš i osetiš nešto.Taj osećaj i dok smo bili prijatelji da se znamo odavno... On meni svakim danom daje tu sigurnost. To je jako važno i veliki luksuz. On je moj glas razuma, uvek je tu, ja sam dosta emotivna... Teško mogu da opišem, ali uvek me razoruža odgovorom, pristupom, pitanjem, da, kad malo razmislim, shvatim da treba da se smirim", rekla je ona.

Podsetimo, Ana i Švajnštajger najpre su bili dobri prijatelji, te su čak i učestvovali i ice bucket challengu, gde je teniserka bila ta koja je "izazvala" fudbalera

Bastijan je tada bio u dugoj vezi sa manekenkom Sarom Brandner za koju se mislilo da će je odvesti pred oltar. Međutim, rodile su mu se emocije prema Ani, i na vezu sa Sarom je stavio tačku, a onda je počeo pakao.

Bastijan je bio u vezi sa Sarom.
Ges/Markus Gilliar / AFP / Profimedia 

Nemački mediji nisu mogli da mu oproste lepu Srpkinju, te su godinama pisali sve i svašta na Anin račun. Ipak, vremenom su svi "legli na rudu", i situacija se smirila. Ana je postala "nemačka snajka", Bastijan "srpski zet", za šta se često šalio da su mu danas omiljene reči. Danas se u njihovom domu pričaju čak tri jezika: srpski, nemački i engleski.

Bastijan i Ana se vole kao prvog dana.
Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Bivša teniserka se, naime, trudi da nauči nemački, a Bastijan se trudi da nauči srpski, međutim, ono što je iznenadilo sve je šta je to što je Ana prvo morala da nauči kada se smuvala sa fudbalerom. Kako je ispričala jednom prilikom, Švajnštajger ju je prvo naučio da izgovori rečenicu: "Ne, hvala, srećno sam zaljubljena".

"To se dogodilo nakon našeg prvog sastanka, u Minhenu. Rekao je da, ako mi se neko obraća na nemačkom, treba da izgovorim ovu rečenicu. To je tako smešno i tipično za Bastijana", rekla je lepa Ana. Ipak, daleko od toga da ni Bastijan nije uložio napor da nauči srpski.

"Od početka se trudio da nauči srpski, naročito da bi impresionirao svoju taštu" rekla je Ana uz osmeh svojevremeno, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku.

Star Press / Splash / Profimedia, printscreeen/instagram Ana i Bastijan

Pročitajte još:BASTIJAN OVIM DOKAZAO KOLIKO VOLI NAŠU ZEMLJU: Suprug Ane Ivanović oduševio potezom u noćnom klubu

Bonus video:

Ana ivanović i Bastijan Instagram/bastianschweinsteiger

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!