Nekadašnja teniserka Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švajnštajger godinama su u skladnom braku. Vidno je njihovo uzajamno poštovanje kulture i porekla partnera, te ne čudi što je uvek posebno ispraćen dolazak nemačkog fudbalera u Srbiju.

On je u više navrata pokazao naklonost ka srpskoj kulturi, obožava i našu domaću kuhinju, a ni srpski jezik mu nije potpuno stran. Zajedno sa decom često dolaze u Srbiju i svaki dolazak iskoriste kako bi malo izašli i u noćni provod.

Teniserka Ana Ivanović i fudbaler Bastijan Švajnštajger postaće roditelji po treći put.
Instagram 

Upravo jedan takav izlazak završio je na društvenim mrežama i to ne bez razloga. Čuveni Nemac izašao je sa Anom i prijateljima u jedan noćni klub. Atmosfera je bila toliko dobra da je on u jednom trenutku mahao srpskom zastavom na očigled svih ostalih gostiju.

Bastijan nije bio usamljen u ovom postupku, bilo je još gostiju koji su isto radili, ali je ipak njegov potez privukao mnogo pažnje. Neko je napravio video, koji je brzo osvanuo na društvenim mrežama.

Dok je Bastijan viorio srpsku zastavu Ana je stajala pored i zadovoljno ga posmatrala, snimala klub zadovoljna što je Bastijan toliko uživa kada dođu u Srbiju.

Nije prošlo mnogo vremena, a Ana je uzela zastavu u svoje ruke i učinila isto što i njen suprug. Ovaj gest ostao je zabeležen i podeljen je mnogo puta, a na društvenim mrežama se mogu pročitati samo pozitivni komentari na račun ovog prelepog srpsko-nemačkog para, piše Glossy.

Još fotografija para pogledajte u galeriji:

Star Press / Splash / Profimedia, printscreeen/instagram Ana i Bastijan

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!