Iako bi mogla da koristi pomoć drugih u pripremi hrane, Ana voli da sama kuva za svoju decu i supruga. Ona je posebno pažljiva prema Bastijanu Švajnštajgeru i sprema mu omiljeno jelo, čime ga posebno obraduje.

Nekadašnja teniserka Ana Ivanović godinama je maksimalno posvećena odgajanju dece i očuvanju porodice.

Zajedno sa Švajnštajgerom je stvorila malu porodičnu idilu kakva se samo zamisliti može sa svoje troje dece. Ana često kuva omiljene obroke za članove svoje porodice, a jedno od jela nalazi se na spisku omiljeniih Bastijana Švajnštajgera.

Bastijan Švajnštajger i Ana Ivanović
Instagram 

Upravo zbog toga ga lepa teniserka sprema često, a on se obraduje već na samu pomisao da u njemu može da uživa i da mu ga je spremila žena koju obožava.

Bastijan tu ljubav prema supruzi pokazuje na mnogo načina, a jedna od njih je i njegovo učenje srpskog jezika. Koliko mu dobro ide govori u prilog činjenica da je na tečnom srpskom objasnio koje je njegovo omiljeno jelo.

- Omiljeno jelo koje od Ane tražim da mi često priprema ujutru su prženice -rekao je Bastijan Švajnštajger.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger uživaju u porodičnoj oazi u Austriji, a koliko su su srećni u skladnom braku, govore i njihove zajedničke fotografije na kojima izgledaju zaljubljeno kao prvog dana.

Nemačka fudbalska legenda Bastijan Švajnštajger odgovarao je na pitanja svojih fanova na Instagramu povodom pređene granice od 13 miliona "pratilaca na ovoj društvenoj mreži.

Ono što je ipak najzanimljivije bilo njegovim fanovima u Srbiji došlo je na kraju. Omiljena srpske reči su mu "ajde" i "zet", a za omiljeno jelo je možda i iznenadio, ali to većina ljudi obožava.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!