U javnosti i na naslovnim stranama ženskih magazina, teško da ćete videti javnu ličnost bez šminke. Izuzetaka ima, ali nekako se stiče utisak da društvo generalno u manjini toleriše mane bilo kog tipa. 

Influenserke, kako strane tako i domaće su često te koje nam diktiraju trendove poslednjih godina bilo da je reč o modi ili trendovima u svetu lepote. 

Dok jedne preferiraju prirodniji look, druge vole nešto efektnije make-up rutine, a mi smo u nastavku izdvojili slike naših poznatih influenserki bez šminke. Neke od njih podsetiće vas da je poptuno okej pustiti kožu da diše.

Ena Luna

ena luna bez makeup-a
Instagram 

Ena za potrebe fotkanja i događaja uglavnom bira efektan make up, dok privatno fura prirodniji look.

Lepa svaki dan

tamara ćosić bez šminke
Instagram 

Tamara Ćosić nikada nije krila da odmalena gaji ljubav prema kozmetici, a tako i make up. Ona često deli savete kako da postignete savršen makeup look, ali takođe često je možemo videti i bez šminke.

Zorannah

zorannah u prirodnom izdanju
Instagram 

Zorana Jovanović spada u one žene koje vole nešto efektniju šminku.

Dunja Jovanić

dunja jovanić bez šminke
Instagram 

Fashion beba godinama je poznata po prirodnom make up look-u, a na svom Instagramu često deli savete kako na prirodan način možete postići punije usne, gušće obrve, istaći jagodice uz konturisanje...

Tamara Kalinić

tamara bez grama šminke
Instagram 

Baš kao i Dunja, Tamara Kalinić takođe voli svedeniju šminku, te se vodi parolom "manje je više".

Janka Budimir

Uspešna fitnes instruktorka i influenserka Janka Budimir poznata je po zdravom načinu života, te tako preferira i prirodni look.

janka budimir bez šminke
Instagram 

 Ipak, u skladu sa događajima Janka bira nešto jaču šminku.

janka budmir sa šminkom
Instagram 

Anastasija Đurić

Anastasija ne krije da voli šminku, međutim kao i mnoge dame tokom letnjih meseci bira svedenije tonove i prirodniji look.

anastasija bez šminke
Instagram 

Kada je reč o načinu šminkanja, kako je i sama otkrila, inspiraciju je pronašla u seriji "Euforija", te je njen makeup bio nešto naglašeniji nego inače.

Una Krlić

una krlić bez makeup-a
Instagram 

Una Krlić je veliki ljubitelj minimalizma kada je reč o modi, ali i šminkanju.

Mima Zečević

mima zečević bez šminke
Instagram 

Mima spada u dame koje često možemo videti bez šminke, međutim kada je reč o bitnim događajima, ona voli da naglasi konture lice nešto jačom šminkom.

Angel Tatjana

Angel Tatjana često na vom Instagramu objavljuje fotke na kojima pozira za šminke, a za određena dešeavnja  ona rado koristi usluge profesionalnih makeup artista.

angel tatjana sa šminkom
Instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!