Browlift ne silazi sa trona jedne od najpopularnijih bjuti procedura, međutim, ukoliko niste sigurni kako bi vam ovako nešto pristajalo, ili prosto želite isti efekat ali bez kiselina koje se inače koriste u postupku, naša poznata influenserka Tamara Ćosić - Lepa svaki dan, pokazala je kako da ovo učinite uz samo par proizvoda.

Naime, nije tajna da obrve potpuno mogu promeniti oblik lica i učiniti ga mlađim, podignutijim. Određena istraživanja su pokazala da su upravo deblje obrve te koje su ključne kada je mladolikost u pitanju.

Ipak, nismo svi rođeni pod srećnom zvezdom da se možemo pohvaliti obrvama kao što ih ima, primera radi, Kara Delavinj. No, to ne znači da šminkom ne možete dobiti sličan efekat, a da pritom deluje prirodno.

Lepa svaki dan otkrila je kako da to uradite na najlakši način. Pogledajte njen kratak tutorijal:

Podignute i deblje obrva bez browlift-a u par poteza TikTok/lepasvakidan_official

Postupak:

Dakle, prvi korak je da obrve začešljate na gore kako biste, kao što Tamara kaže, mogli da vidite sa čim radite.

Drugi korak: olovkom popunite rupe i ispravite oblik. Poseban akcenat treba da bude na samom luku. Ne treba da ga previše podižete, već nezantno i upravo na taj način u samom startu dobijate "lifted" efekat.

Treći korak: nanošenje gela za obrve. Tamara koristi gel u boji, ali vi možete koristiti bilo koji gel koji će vaše obrve držati podignutim, ali ne i slepljenim.

Četvrti korak: ponovo isčešljajte obrve u željenom pravcu, ali savetuje da ih vučete na gore ukoliko želite da deluju podignutije i deblje.

Peti korak: završni detalji. Tamara savetuje da dodate linijice tamo gde vam fale dlačice, što je uglavnom na samom početku obrva. Pokreti treba da budu laki, tako da ostane blag trag, čime će efekat biti prirodniji i voila, u samo pet koraka dobili ste browlift u domaćoj radinosti, baš kao da ste bili u salonu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!