Da se ne treba plašiti promena, kao i da su one vrlo dobrodošle u svakom segmentu života, jasno nam dokazuje i popularna influenserka Tamara Ćosić, poznatija na mrežama kao Lepa svaki dan.

Poslednjih nedelja poznate dame ne odolevaju lako promenama u vidu frizura, a tom timu se priključila i Tamara.

Lepa je poznata kao influenserka koja često sa svojim pratiocima razmenjuje mišljenja i savete, pa je tako i ovog puta podelila i svoju novu frizuru.

Tamara Ćosić se ofarbala u svetlije pramenove za leto.
Instagram 

Ona se danas odlučila za najtraženiji momenat na kosi poslednjih godinu dana, a u pitanju su, naravno, pramenovi u kombinaciji sa "zavesa" šiškama.

S obzirom na to da je ona uvek teži većem i raskošnijem volumenu u kosi, bolju boju kose za leto nije mogla da izabere! Pramenovi koji se savršeno stapaju iz tamnije u svetliju nijansu stvaraju optičku varku i čine da kosa izgleda gušće.

tamara ćosić sada ima svetlije pramenove.
Instagram 

Ako ste plavuša, ovu boju ćete lakše postići jer već imate svetle nijanse u kosi. Samo biste trebali da je još lagano dodate od sredine prema vrhovima kako bi se u kosi stvorila dubina i svi potrebni tonovi, od maslaca preko badema do vanile.

Svetliji pramenovi sjajno izgledaju obasjani sunčevim zracima te tada pokazuju intenzivan sjaj u kosi. Ali, ova nijansa odličan je izbor i za one s plavom kosom koji joj žele dati topliji i mekši ton. Sjajna stvar je to da kosa u svetlijim karamel, badem i vanila tonovima stvarno pristaje svima.

Pre odlaska u frizerski salon, najbolje je, da ponesete ovu Tamarinu fotografiju kao referencu kako biste lakše dočarali svoje želje frizeru.