Iako su oversized modeli košulje već dugo aktuelni na modnom nebu, neke dame ih zaobilaze u širokom luku jer nisu sigurne da znaju da ih uklope uz svoj stil.

Tu u pomoć priskače influenserka Dunja, koja ima svoj brend BÉBÉ čiji su prvenci bile upravo oversizer košulje.

Jedna od najpraćenijih domaćih influenserki pokazala je na svom InstaStory-u kako da iskoristite belu oversized košulju na čak šest načina.

1. Beach outfit 

Pa je tako za početak, s obzirom na to da je leto pri izmaku, odabrala outfit za plažu koji uključuje samo košulju i kupaći, dobar par naočare, torbu i spremni ste! Iskoriste još malo letnjih dana za uživanje u suncu, ali ne zaboravite da ostanete cool i sređeni u svakom trenutku.

Dunja Jovanić u beloj košulji za plažu.
Instagram 

2. Stylish at work

Za poslovnu varijantu, nema greške pri kombinovanju bele košulje sa širokim pantalonama u kamel boji koja odiše luksuzom, kožnom tašnom i parom cipela po želji.

Dunja Jovanić demonstrirala poslovni look.
Instagram 

3. Cocktail night

Za odlazak na piće sa prijateljima, Dunja predlaže košulju vezanu u prednjem delu, bermude koje su must ove sezone i visoke potpetice u boji koje daju pečat celom outfitu.

Dunja Jovanić u beloj košulji i bermudama.
Instagram 

4. Casual look

U danima kada poželite samo da nešto navučete na sebe, ali da ipak izgledate uredno i sređeno, influenserka predlaže teksas šorts i belu oversized košulju za super casual look.

Dunja Jovanić u šortsu i košulji.
Instagram 

5. Bussines look

S obzirom na to da se košulja najčešće verzuje za poslovne prilike, Dunja je demonstrirala još jedan office look. Naime, u pitanju su pantalone visokog struka i širokih nogavica, upasana košulja, Valentino sandale i torba sa zlatnim nitnama.

Dunja Jovanić u beloj košulji.
Instagram 

6. Girly look

Dunja je nebrojano puta do sada dokazala da oversized model košulje možete prilagoditi i svom ženstvenom i zavodljivom stilu, a to je potvrdila i poslednjom kombinacijom bele košulje i Mihano Momosa plave suknje.

Dunja Jovanić u Mihano Momosa suknji i beloj košulji.
Instagram