Severina možda jeste zagazila u petu deceniju života, ali na izgledu joj mogu pozavideti i daleko mlađe. S obzirom da je neko ko i te kako vodi računa o svojoj liniji, te pazi i šta jede i uz to redovno trenira, ne čudi što i dalje nosi epitet jedne od najzgodnijih pevačica.

Međutim, ovog puta nije njena linija ono što je provuklo pažnju, već njeno lice. Naime, pevačica je održala niz nastupa ovog leta i oduševila energijom na sceni, međutim, nakon koncerta u Čazmi mrežama je krenuo da kruži skrinšot sa njenog storija na kojem Severina izgleda daleko drugačije nego inače.

Pevačica je imala poprilično naduvene obraze zbog čega su joj oči delovale sitnije, a osmeh je delovao čudno. Naravno, iako su je mnogi komentarisali u superlativu, sa druge strane, mnogo je više bilo onih koji su govorili da je preterala sa intervencijama.

Severina je preterala sa botoksom.
Instagram 

"Kao da su je pčele izujedale", "Šta joj je sa licem", "Izgleda kao Džoker", "Ona je lepa žena, ali ovo joj ne treba"... samo je delić koji se mogao pročitati.

Ipak, kada je reč o intervencijama Severina je do sada priznala samo da je korigovala nos.

- Sa 20 godina sam operisala nos, nagovorio me doktor. Nije bio grbav ni ružan. Dođe ti tip i kaže, ja bih malo taj nos sredio i ja mu dam svoj nos. Na nosu sam stala, imala sam problem s disanjem posle operacije, ne pre. Ali je lepši nego moj rođeni. Što jest, jest - ispričala je za medije hrvatska pop zvezda.

Severina je u prošlosti izgledala potpuno drugačije.
printscreen/youtube 

Da li je Severina ovog puta preterala sa botoksom i filerima, ili je samo do ugla i osvetljenja, nije poznato, a koliko se promenila od početka karijere do danas pogledajte u galeriji.

Youtube Pogledajte kako je Severina nekad izgledala, a kako danas...

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!