Pevačica Lizo uvek je živela u stilu - psi laju, karavani prolaze. Briga nju za sve one koji joj poručuju da je "debela", "masna", da daje nezdrav primer... Ona nastavlja po svom i ponosno pokazuje svojih 140 kilograma, kako u kupaćem kostimima, tako i u krpicama koje više otkrivaju nego pokrivaju.

I jedino možemo da kažemo: svaka čast! Jer nije lako zadržati takvo samopoutzdanje u svetu gde svako ima mišljenje o tome kako ko treba ili ne treba da živi.

Međutim, niko nije mogao ni da pretpostavi da će Lizo da doživi salvu uvreda samo zbog svog momka sa kojim se zabavlja već neko vreme, a sa kojim se nedavno prvi put pojavila na crvenom tepihu. Prošlog vikenda pokazala ga je svetu kada ga je povela kao svoj plus jedan na premjeru serije "Watch Out for the Big Grrrls".

Njen izabranik je glumac Make Vrajt sa kojim je vezu započela još u aprilu, a kako stvari stoje, romansa se baš zahuhtava. Par deluje zaljubljenije nego ikad, ali ipak našli su se pojedinci (sa obe strane) koji su javno istakli zašto smatraju da oni nisu jedno za drugo.

Sa jedne strane su oni koji vole Lizo i smatraju da zaslužuje nekog ko će da je voli iskreno, a ne ko se za nju "šlepa" samo zbog karijere. Pisalo se i da on ne deluje zaljubljeno, te da mu je vidno neprijatno uz nju. A bilo je i onih koji smatraju da je Vrajt taj koji može da ima koju poželi, te nisu birali uvrede na račun pevačice.

"Toliko je debela da sve čekam kada će da ga pojede", "Užasno, šta mu se uopšte dopada na njoj", "Mislim da je u pitanju neki bolestan fetiš. Sigurno se loži da je gleda dok se prejeda", samo je delić i to uslovno rečeno "finijih" komentara na mrežama.

Lizo je vezu sa glumcem potvrdila u emisiji kod Endija Koena.

"Da, kakogod, da", odgovorila je na pitanje da li se zabavljaju. Potom ju je pitao da li im je teško, aludirajući na breme koje nosi slava:

"Doći će do nejednakosti. Ti si Lizo ogromna superzvezda, a ova osoba je... pa kog da je... Da li teško funkcionišete zbog toga?", na šta je reperka i pevačica odgovorila:

"Ako imate pravu osobu, ne nije teško... uopšte, to čak nije ni faktor" i dodala: "Trebalo bi da se uzajamno podržavate, bez obzira šta ta osoba radi".

Lizo prozivaju zbog novog dečka.
The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Bilo kako bilo, nema sumnje da Lizo blista kao nikad do sada, te da se samo nadamo da će njena veza trajti dugo, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram, - / Shutterstock Editorial / Profimedia Pogledajte u galeriji kako je Lizo izgledala nekad, a kako izgleda danas.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!