Iako je video nastao tokom pevačicinog izlaska u februaru, tek nedavno je postao hit na društvenim mrežama, pre svega na TikToku, a čini se da je Adel nakon čašice više zaboravila da je poznata ličnost.

Adel je uživala u provodu u noćnom klubu „Heaven“ u Londonu u vreme kada je video snimljen.

Bilo je to retko pojavljivanje pevačice u verovatno alkoholisanom stanju, nakon što je javno odustala od konzumiranja u oktobru 2021. godine.

Iako je objavljeno nekoliko delova tog izlaska, jedan se posebno istakao - jer je Adel, čini se, zaboravila da je poznata.

Ona je tokom izvedbe predstave i takmičenja "Porn Idol" popila koju "čašicu više" nego što je trebalo, a potom ne samo što se popela na pozornicu i pevala, nego se i dodatno "razgolitila".

Pijana Adel u klubu Tiktok/@lifeoflaparties

Kao što snimak s TikToka pokazuje, ona se naginje iz VIP prostora kako bi naizgled zbunjena pitala grupu na podijumu za igru: "Kako svi odjednom znaju da sam ovde?".

Svima se dešava da nam nekada jednostavno "popuste kočnice" i preteramo u određenim stvarima, ali izgleda da ni slavni nisu izuzetak.

Pevačica Adel je imala problema sa alkoholom.
Niklas HALLE'N / AFP / Profimedia 

Jedina razlika je što njihovu "sramotu" gleda ceo svet, a ovaj video Adel u alkoholisanom stanju postao je viralan na društvenoj mreži TikTok.

Samo nekoliko sati ranije, Adel je izvela prilično civilizovan nastup na snimanju za "Graham Norton Show", gde je čak otkrila i da želi da sledeće godine dobije dete sa svojim dečkom Ričom Paulom.

Pevačica Adel šokirala je posetioce jednog gej kluba  Twitter/allegedly_adam/jcmdmedia5/lilredmaddi

Inače, da je ranije imala problema sa alkoholom otkrila je krajem prošle godine za američki Vogue te izjavila da pati od "teskobe" nakon mamurluka - što je prvi put postalo problem tokom izolacije.

"Uvek sam pomalo mamurna u ponedeljak ujutro. Opijanje je postajalo sve ranije i ranije", tvrdila je.

"Padala sam kroz zadnja vrata bara, a ne s prednjih. Onda se sećam da sam se probudila s najgorim mamurlukom", dodala je.

Problemi sa alkoholom i viškom kilograma naterali su je na transformaciju, a kako je izgledala nekada, a kako danas pogledajte u nastavku:

Instagram Adel je smršala ćak 40 kilograma

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!