Tara Džejn Mekonahi nekada je bila lepa i atraktivna devojka iz komšiluka, a danas na račun svog izgleda često dobija komentare poput "bizarno", "neshvatljivo", "jezivo"...

Nažalost, nije bez razloga.

Iako svako ima pravo da sa svojim licem i telom radi štagod hoće, potpuno je druga situacija kada se želja da "popravite" eventualne nesavršenosti pretvori u opsesiju. Upravo je to bio slučaj sa nekadašnjom zdravstvenom radnicom do sada je potrošila preko 200.000 dolara da bi postala "ljudska Barbi lutka".

Tara Džejn Mekonahi potrošila je 200.000 dolara da bi postala Barbika.
prtinscreen/instagram 

Imala je 5 povećanja grudi, 6 operacija nosa, a o botoksu i filerima i da ne govorimo. Ona je danas Instagram model, a slavu je stekla nakon pojavljivanja u popularnoj emisiji na E! kanalu "Botched".

Tara Džejn Mekonahi nekada je izgledala potpuno drugačije.
E! Entertainment / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Sada su je paparaci uslikali prilikom šetnje, a potom i ručka sa majkom, i tek je sad jasno koliko se Tara promenila za samo godinu dana. Naime, i u pomenutoj emisiji njene intervencije bile su preterane, ali sada izgleda kao potpuno drugi lik, a prolaznici nisu skrivali gađenje na njen izgled.

Tara Džejn Mekonahi uslikana je na ručku sa mamom.
Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Međutim, to nije omelo Taru koja se nije obazirala na poglede već je ponosno šetala u providnom kombinezonu i u ružičastim sandala. Ceo look upotpunila je Luj Viton torbicom vrednom 8.650 dolara, a njeni vještački plavi nokti takođe nisu ostali neprimećeni.

Tara Džejn Mekonahi nije se obazirala na poglede prolaznika koji nisu skrivali gađenje zbog njenog izgleda.
Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Njene usne samo što nisu pukle, kao i neprirodno velike grudi, a očevici kažu da joj koža uživo ne izgleda kao na "upeglanim" Instagram fotkama. Mnogi komentarišu da "model" uživo izgleda kao da se raspada, a njeno lice je zbog filera dobilo neprirodan oblik.

Inače, prošle godine Tara je učestvovala u dokumentarcu Toda Sampsona "Mirror Mirror", koji je pratio grupu Australijanaca opsednutih odlaskom pod nož. Ona je sebe opisala kao "nadograđenu" ograničenu "Barbi lutku", a takođe se požalila na veličinu svojih grudi.

"Mislim da želim veće grudi, nisam zadovoljna onim što imam", rekla je tada.

Ali bila je razočarana kada su joj lekari rekli da je njena težina "opasno mala", s obzirom da je imala samo 45 kilograma, pa nije mogla da nosi tako velike implantate.

"Zaista sam zabrinut za Tarino opšte stanje. Ne mislim samo na operaciju, već na njeno opšte fizičko i psihičko zdravlje", rekao je dr Nasif.

Tara, pak, tvrdi da je ženama veoma važno da imaju priliku da izraze kako se osećaju i da neguju sopstvene predstave o lepoti, a plastična hirurgija je ono što je raduje.

Tara Džejn nije želela da odustane od operacija iako joj ugrožavaju zdravlje.
E! Entertainment / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

"Daju mi samopouzdanje da postanem najbolja verzija sebe", zaključuje ova djevojka koja se nedavno pridružila sajtu za odrasle OnlyFans kako bi obezbedila dovoljno sredstava za sve svoje buduće intervencije, ajoš njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Tara Džejn potrošila je 200.000 dolara kako bi postala "ljudska Barbi lutka"

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!