Zorana Jovanović priznala je pre nekoliko meseci da se borila sa napadima panike, koji su bili toliko jaki da je u par navrata pomišljala i da zove hitnu pomoć misleći da ima srčani udar.

Međutim, situacija se u međuvremenu smirila, sve do sad, kada su se, kako kaže, vratili i to jači nego ikad.

O svemu je progovorila na svom Instagramu, a pratioci su bili ozbiljno zabrinuti.

- Sinoć sam imala jednu od gorih noći u poslednje vreme. Napadi panike su prestali dok sam putovala, ali sinoć su se vratili jači nego ikada i trajali skoro dva sata, do pet ujutru - napisala je ona na svom storiju, pa nastavila:

- Malo je reći da sam katastrofa spavala posle toga i da me glava ubija.

Ona je pokazala i koji lek je popila kako bi joj bilo lakše, te dodala da joj pomaže "ne bi li bar ostatak dana bila normalna".

Podsetimo, prošlog leta, na svom Jutjubu Zoranah je otkrila pratiocima kroz kakav je pakao prošla. Ona je objavila video dugačak 46 minuta, koji je nastajao mesec dana, a između ostalog otkrila je da je imala i strašne napade panike kada se vratila u Beograd sa putovanja.

- Kada sam se vratila, krenuli su da me pucaju užasni napadi panike, budili su me u 4,5 ujutru, onda sam sutradan imala veoma jake, zaredom nekoliko komada, a poslednji je bio toliko jak da sam mislila da imam srčani udar iako sam u sebi znala da je napad panike. Bio je toliko jak da sam čak i Hitnu zvala, koju nisam zvala šest godina.

Zorannah je mislila od napada panike da ima srčani udar.
pritnscreen/youtube 

Gospođa je bila fina, išla korak po korak sa mnom da me smiri. Napadi su se nastavili od tada, ali u blažim oblicima, više nisu samo uveče, nego i preko dana, tako da sam potpuno izgubljena - rekla je Zorana.

- Išla sam kod lekara, sa zdravstvene strane je sve u redu, nešto je bio okidač, ne znam šta, stvarno se ništa nije dogodilo. Ali otkako sam se vratila, nisam bila ni za snimanje ni za Instagram.

Zorannah kaže da je poslednji put imala napade panike prošle godine.
Instagram 

Nadam se da ću biti bolje u narednim danima, anksioznost je sastavni deo života, mnogo ljudi pati od toga, samo mi nije jasno zašto u ovom momentu kada je sve koliko-toliko okej. Verovatno mi se ponovo sve skupilo. Za prošlu turu znam šta je bio okidač, to je bilo pre tri godine, ali sada stvarno nemam blage veze - rekla je Zorana na kraju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!