"JA ODOH KUĆI" Edita Aradinović PREKINULA NASTUP nakon što su je GAĐALI, pa žestoko obrusila mladiću u publici

Editu Aradinović gađali su tokom nastupa, a pevačica se potom besno obratila publici.

Edita Aradinović prekinula je nastup nakon što su je gađali.
ATA Images 

Edita Aradinović doživela je neprijatnost na poslednjem nastupu kada ju je neko iz publike gađao.

Pevačica je vidno iznervirana prekinula nastup, a potom se revoltirano obratila publici.

- Ja sam došla ovde da pevam za vas. A neki se**k me je gađao. I ako se još jednom bude to desilo, ja odoh kući. Ne znam kako se zove dečko, videla sam ga tu - besno je započela, a potom je nastavila nakon što je videla krivca u publici.

Editu Aradinović gađali su na nastupu.
pritnscreen/tiktok 

- Ti mali ma**une, ti si me gađao. Ne budi maj**n, jer ja treba da odem u Beograd i da kažem da sam se dobro provela u Obrenovcu. A ja sam tebe videla, ne moraš sad da pričaš sa nekim drugim - poručila mu je Edita, a kako je sve izgledalo, pogledajte u videu u nastavku teksta.

EDITU ARADINOVIĆ GAĐALI NA BINI: Pevačica prekinula nastup i žestoko odbrusila mladiću u publici  TikTok/ninaxiin

Ipak, čini se da su se strasti smirile nakon toga, te je pevačica nastavila nastup, a publika je mogla na miru da uživa u omiljenim hitovima.

Inače, Edita je nedavno otvorila dušu i progovorila o teškim trenucima u životu zbog kojih je pomišljala i na samoubistvo.

Edita je odbrusila mladiću u publici koji ju je gađao, a potom nastavila nastup.
Instagram 

- Ja sam imala više puta takve misli u svojoj glavi, žao mi je što sam to imala i što je porodica prolazila kroz to - kazala je na početku.

- Prolazila sam kroz period torture psihičke, to je bilo nedavno, tako sam osećala da ja to neću podneti. Užasno je što ja to pričam, svačiji život vredi - rekla je Edita tom prilikom, a na kraju se osvrnula i da joj nije uvek lako pred kamerama i na nastupima.

- Meni nije lako i nisam taj tip koji kad se upale kamere blistam i smejem se, a trudim se da to radim, i onda baš sam nekako, šta znam... Izgradila sam sebe i zadovoljna sam sobom kako radim svoj posao, kao i publika - zaključila je Edita.

Edita Aradinović nedavno je progovorila o psihološkim problemima.
pritnscreen/instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši