Edita Aradinović doživela je neprijatnost na poslednjem nastupu kada ju je neko iz publike gađao.

Pevačica je vidno iznervirana prekinula nastup, a potom se revoltirano obratila publici.

- Ja sam došla ovde da pevam za vas. A neki se**k me je gađao. I ako se još jednom bude to desilo, ja odoh kući. Ne znam kako se zove dečko, videla sam ga tu - besno je započela, a potom je nastavila nakon što je videla krivca u publici.

Editu Aradinović gađali su na nastupu.
pritnscreen/tiktok 

- Ti mali ma**une, ti si me gađao. Ne budi maj**n, jer ja treba da odem u Beograd i da kažem da sam se dobro provela u Obrenovcu. A ja sam tebe videla, ne moraš sad da pričaš sa nekim drugim - poručila mu je Edita, a kako je sve izgledalo, pogledajte u videu u nastavku teksta.

EDITU ARADINOVIĆ GAĐALI NA BINI: Pevačica prekinula nastup i žestoko odbrusila mladiću u publici  TikTok/ninaxiin

Ipak, čini se da su se strasti smirile nakon toga, te je pevačica nastavila nastup, a publika je mogla na miru da uživa u omiljenim hitovima.

Inače, Edita je nedavno otvorila dušu i progovorila o teškim trenucima u životu zbog kojih je pomišljala i na samoubistvo.

Edita je odbrusila mladiću u publici koji ju je gađao, a potom nastavila nastup.
Instagram 

- Ja sam imala više puta takve misli u svojoj glavi, žao mi je što sam to imala i što je porodica prolazila kroz to - kazala je na početku.

- Prolazila sam kroz period torture psihičke, to je bilo nedavno, tako sam osećala da ja to neću podneti. Užasno je što ja to pričam, svačiji život vredi - rekla je Edita tom prilikom, a na kraju se osvrnula i da joj nije uvek lako pred kamerama i na nastupima.

- Meni nije lako i nisam taj tip koji kad se upale kamere blistam i smejem se, a trudim se da to radim, i onda baš sam nekako, šta znam... Izgradila sam sebe i zadovoljna sam sobom kako radim svoj posao, kao i publika - zaključila je Edita.

Edita Aradinović nedavno je progovorila o psihološkim problemima.
pritnscreen/instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!