Iz nedelje u nedelju svaka nova epizoda serije "Seks i grad" izazove lavinu komentara, uglavnom negativnih. Međutim, poslednja epizoda serije "And Just Like That", izazvala je niz besnih objava zbog neslane šale.

Naime, u novoj epizodi Šarlot je pozvala Entonija na večeru, a on je sa sobom doveo svog novog partnera, za kojeg je ranije rekao da je načitan i pametan. Međutim, nakon što su njih dvojica ušli kod Šarlot, a ona je spomenula jevrejsko jelo, Enotnijev novi dečko je rekao kao iz topa:

"Da li znate da je Holokaust izmišljen?"A, ovo je jevrejska večera. Znate li da je Holokaust izmišljotina?", rekao je Entonijev dečko, što je ovog razbesnelo i potom ga je izbacio iz Šarlotinog stana.

Iako je stav produkcije ovoj temi prilično jasan, s obzirom na to da Entoni ni u jednom trenutku nije oklevao, te je gotovo momentalno besno krenuo da viče: "Marš napolje", a same scenaristkinje su scenu objasnile "kao način na koji treba da se odnosi prema teoretičarima zavere i onima koji negiraju najveći zločin u istoriji čovečanstva", fanovi su i dalje besni.

Slučajnost je i to što se epizoda emitovala baš na godišnjicu obeleževanja dana sećanja na žrtve Holokausta.

"Uopšte nije smešno, baš je nepotrebno. Nikako nije dobro pustiti tu epizodu na Dan sećanja na žrtve Holokausta. Znam da nije namerno, ali svejedno. Ovo je zapravo baš sramno...", napisao je jedan korisnik Tvitera.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!