Aleksis Ren i Džej Alvarez bili su nekad idoli mlađih generacija. Zvali su ih "kraljicom i kraljem Instagrama", a zbog njihovih nestvarnih fotografija krasila ih je titula "najlepšeg para na mrežama".

Njihovi profili bili su preplavljeni fotografijama sa egzotičnih destinacija, ludog provoda, a svaka objava zračila je pozitivnošću. Bili su "onaj par" kojima su svi zavideli i maštali da dožive ljubav poput njihove. I verovatno bi zauvek ostali "wanna be couple", da Aleksis nije rešila da progovori i otkrije istinu iza naizled bajkovitog odnosa.

printscreen/instagram Aleksis Ren i Džej Alvarez nekada su bili "it" par na Instagramu.

Zapravo, pre nego što će influenserka rešiti da progovori, već su neke tajne procurile u javnost. Šuškalo se da je Džej sve samo ne tako sladak i pažljiv kao na fotografijama, a onda je Aleksis potvrdila nagašanja i otkrila da je njihov odnos bio ne samo toksičan, već da ju je i nekadašnji dečko zlostavljao.

"Bio je manipulativan i okrutan", tvrdi danas ova lepotica. Zapravo, u podkastu "Call Her Daddy" je izjavila da je Džej, bez njenog znanja, u ugovorima naveo da procenat njene zarade ide njemu, zbog čega je ona na sudu morala da se bori za svoj novac.

Par je u vezi bio dve godine i Aleksis tvrdi da je na početku sve bilo u redu i da misli da ju je tad Džej zaista i voleo. "Kada je posao postao veći od same veze, tada je počeo da se ponaša loše", kaže.

"Sećam se da bih svako jutro ustala mnogo ranije od njega kako bih se našminkala i pobrinula da uvek izgledam savršeno", opisuje pritisak koji je osećala u vezi koju su svakodnevno na društvenim mrežama pratili milioni ljudi.

"Ponašao se kao da je u toj vezi samo zato da ne izgubi posao, a meni to nije bilo ni na kraj pameti. Mislila sam da ću se udati za njega", kaže Aleksis.

Tvrdi da se manipulacija nastavila i nakon prekida veze jer je Džej na taj način dogovarao nove poslove. "U sve je bio uključen i naš menadžer, majstor manipulacije", dodaje.

Zgodna 24-godišnjakinja rođena je u Santa Moniki, međutim može se pohvaliti jakim srpskim korenima. Deda njene majke bio je Srbin, o čemu je više puta pričala i na svom profilu, tako da Aleksis ima i naše gene, a njene fotografije pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Pogledajte u galeriji još fotografija lepe Aleksis Ren koja vuče i srpske korene.

Inače, Alvarez je još 2017. godine postao tema svetskih medija kad se pojavio snimak na kom izmiče nogu devojci koja pada s litice.

"Pala je na stenu, oko tri metra niže. Nije ništa slomila, ali je povredila stopala i leđa. Otišli smo odmah u bolnicu, nije mogla da hoda nekoliko dana, ali na kraju se sve dobro završilo", ispričao je tad, a kritike na mrežama bile su brutalne.

Džej Alvarez izmakao je nogu devojci koja je pala sa stene.
pritnscreen/youtube 

Međutim, kao da mu to nije bio dovoljan nauk, 2019. godine objavio je golu fotografiju svoje tadašnje devojke Valentine Fradegrado i ponovo navukao gnev javnosti, zbog čega su sve češće može čuti da nije isključeno da će ovog puta i "cancel kultura" umeštati svoje prste i stati na put njegovoj popularnosti, koju očigledno ne zaslužuje s obzirom na to kako se ponaša, a još njegovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Pogledajte u galeriji fotografije Džeja Alvareza kog je bivša devojka otpužila da ju je koristio.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!