Od kako se u medijima pojavila informacija da je poznati jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase otišao iz Srbije, njegovi obožavatelji sa nestrpljenjem su čekali da otkrije gde je sada stacioniran, ali i na koliko dugo.

Podsetimo, nakon smrti Kristine Kike Đukić koja je izvršila samoubistvo, mnogi su prste uperili upravo u Baku koji je sa njom pre nekoliko godina imao ozbiljan sukob.

Nažalost, sve to tada je otišlo predaleko, a njegovi fanovi su i nakon što je došlo do "obustave vatre" nastavili da maltretiraju pokojnu Kiku.

Nakon samoubistva jutjuberke Kristine Kike Đukić Baka Prase je rešio da napusti Beograd.
Instagram 

Nakon toga Bogdan je istupio u javnost sa pričom da su izgladili odnos, kao i da su se redovno čuli, a da u pitanju nije sajberbuling kako se spekulisalo, te da nije kriv za ono što se dogodilo.

Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase otkrio je gde sada živi.
pritnscreen/youtube 

Sada se konačno oglasio na svom Jutjub kanalu i potvrdio navode koji su bili aktuelni poslednjh nedelja.

- Otišao sam iz Srbije, vrlo verovatno trajno. Dobijao sam pretnje od toga da će me prebiti do toga da će me ubiti. Jednostavno nisam mogao da se nosim sa tim pritiskom. Preselio sam se u Amsterdam. Trenutno sam u stanu kod mame i tate. Prodao sam Ferarija, kupio sam stan u Amsterdamu. Dok mi se starn ovde sređuje živim kod mame i tate - rekao je Baka i dodao:

- Nisam više mogao da se nosim sa tim. Gde god idem ljudi me gledaju, ko zna šta ko misli zbog svega što je bilo. Ljudima nije bitno da li sam kriv ili ne za bilo šta, samo žele da me napadaju i optužuju. Ne znam šta će dalje da bude. Nemam nikakav plan. Ne znam da li ću snimati za Jutjub. Ne osećam se više kao da želim da snimam, drugo moram da počnem da radim neki posao običan i da zaradim za život ovde, pošto je ovde živeti skupo. Neću snimati za Jutjub jer mi oduzima mnogo vremena, jer ne zarađujem ništa zbog toga što više nemam ni sponzore, nikakvu zaradu, ni monetizaciju sve mi je ukinuto - rekao je u svom videu, a da li će ipak biti sve onako kako je rekao, ostaje da vidimo u narednom periodu.

Baka Prase otkrio je da sada živi u Amsterdamu.
pritnscreen/youtube 

Podsećanja radi, Bogdan Ilić je dao izjavu u odeljenju za Viskotehnološki kriminal MUP o svim poznatim okolnostima u vezi sa smrću Kristine Đukić, koja je koristila nadimak Kika na društvenim mrežama.

- Ja neću biti taj koji će objaviti razlog i način njenog dela, koji su mi saopšteni sinoć, da bih probao da "operem" svoje ime, iz poštovanja prema njoj. Ako to bude razlog zbog kog će neko da me mrzi, to mi je skroz ok - dodao je jutjuber tada.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!